Τι απαντά για τα χρέη του ο επιχειρηματίας που έγινε ιερέας

Ιερουργεί στα βόρεια προάστια

Η απάντηση του επιχειρηματία που καταγγέλλεται πως έγινε ιερέας για να γλιτώσει από τα χρέη του / Βίντεο από Alpha

Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται από την Πάτρα. Γνωστός επιχειρηματίας της πόλης καταγγέλλεται ότι «φέσωσε» πριν από χρόνια προμηθευτές και για να ξεφύγει έγινε ιερέας. Ο ίδιος απαντά πως ήταν ένα παιδικό του όνειρο να στραφεί στην ιεροσύνη.

Πάτρα: Επιχειρηματίας έγινε... παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη του

Ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του διατηρούσαν έως το 2011 κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της αχαΐκής πρωτεύουσας. Ωστόσο στη συνέχεια φέρεται να... εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του υπέρογκα χρέη στους πελάτες του.

Λίγα χρονια αργότερα, οι προμηθευτές του τον εντόπισαν μέσω των social media να ασκεί ιερατικά καθήκοντα σε εκκλησία των βορείων προαστίων.

«Ήθελα να γίνω ιερέας από μικρό παιδί - Να μέμφονταν την ιεροσύνη αν έκανα πολυτελή ζωή»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Alpha, ο πρώην επιχειρηματίας και νυν ιερέας, πατέρας έξι παιδιών, τα δικαστήρια θα επιλύσουν τις διαφορές, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν ισχύουν τα υπέρογκα ποσά που αναφέρουν οι προμηθευτές ότι τους οφείλει, ενώ ποτέ δεν κρύφτηκε πίσω από τα ράσα, αλλά ήταν επιλογή του να γίνει ιερέας.

«Ποτέ δεν κρύφτηκα. Το προφίλ μου ήταν πάντα στα social media. Έχω δικηγόρo στην Πάτρα. Ήθελα να γίνω ιερέας από μικρό παιδί. Αυτό δεν έχει σχέση με την ιεροσύνη. Είμαι 12 χρόνια ιερέας, δεν έγινα χθες. Τώρα, αν κάποιος θέλει να μεμφθεί την ιεροσύνη, μπορεί να το κάνει. Να μέμφονταν την ιεροσύνη αν εγώ είχα λεφτά και έκανα μια πολυτελή ζωή», ισχυρίζεται ο ιερέας.

 

Πάτρα: Άγριο ξύλο για μια θέση πάρκινγκ

Πάντως από την πλευρά τους οι προμηθευτές υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω πρώην επιχειρηματίας εξαφανίστηκε εν μία νυκτί.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top