Θεσσαλονίκη: Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 52χρονου

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Παθολογικά φαίνεται πως είναι τα αίτια θανάτου του 52χρονου, ο οποίος εξέπνευσε μετά από καβγά που είχε με δύο αδέλφια έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: «Δε θέλαμε να τον σκοτώσουμε, ήταν η κακιά στιγμή»

Σύμφωνα με το GRTimes.gr από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης το θύμα υπέστη ισχαιμία του μυοκαρδίου. 

Παθολογικά φαίνεται πως είναι τα αίτια θανάτου του 52χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καβγά με δύο αδέλφια στη Θεσσαλονίκη

Παθολογικά φαίνεται πως είναι τα αίτια θανάτου του 52χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καβγά με δύο αδέλφια στη Θεσσαλονίκη

Για τον θάνατό του η αστυνομία συνέλαβε δύο αδέλφια, εναντίον των οποίων ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. 

Θεσσαλονίκη: «Έπεσε κάτω και συνέχισαν να τον χτυπάνε»

Όπως είπαν, κλώτσησαν κατά λάθος ένα μπολάκι με φαγητό που είχε αφήσει το πρωί του Σαββάτου ο 52χρονος για να φάνε τα αδέσποτα. Το θύμα φέρεται να βγήκε από την επιχείρησή του και να άρχισε να τους φωνάζει. Αντάλλαξαν βρισιές και σύμφωνα με τους κατηγορούμενους, όταν ο 52χρονος άρχισε να βρίζει τη μητέρα τους, άρχισαν να τον χτυπούν άγρια με μπουνιές και κλωτσιές. 

Εναντίον των δύο αδελφών ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο - Intimenews

Ο άτυχος άνδρας σηκώθηκε προς στιγμήν από το έδαφος, όμως λίγο μετά κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο. 

Δολοφονία Θεσσαλονίκη: «Έπεσε στο τζάμι κι έπιασε το κεφάλι του»

Ο γιος του και η ανιψιά μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και όπως είπαν τα δύο αδέλφια προκαλούσαν πολλές φορές φασαρίες γιατί δεν ήθελαν να ανοίξει ο 52χρονος γραφείο τελετών στη γειτονιά τους. 

Σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος είχαν πετάξει μπογιές στο κατάστημα, είχαν προκαλέσει ζημιές και πολλές φορές είχαν απειλήσει και την ανιψιά του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top