Βίντεο ντοκουμέντο: Διαρρήκτης αδειάζει διαμέρισμα στην Κυψέλη

Καρέ καρέ ληστείες στην Αθήνα

Θύματα ληστείας πέφτουν καθημερινά δεκάδες πολίτες, με τους δράστες να εισβάλλουν στις περιουσίες τους μέρα μεσημέρι. Κουκουλοφόρος εισέβαλε με ριφιφί και άρπαξε τα ταμεία σε φαρμακείο και ιχθυοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ένας άλλος διαρρήκτης άδειασε διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που εξασφάλισε ο Αλέξανδρος Γύγος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star κατέγραψε διαρρήκτη να έχει εισβάλει σε διαμέρισμα στην Κυψέλη. 

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο δράστης πήγε κατευθείαν στην κρεβατοκάμαρα, χωρίς να φορά ούτε γάντια, ούτε κουκούλα. Κινούταν με μεγάλη άνεση στον χώρο, ανοίγοντας όλα τα συρτάρια και τα ντουλάπια.

Ληστεία σε διαμέρισμα στην Κυψέλη

Τελικά εντόπισε τη λεία του, την οποία μάλιστα... ξεδιάλεγε, παίρνοντας ό,τι θεωρούσε πιο πολύτιμο. Τα έβαλε μέσα στον σάκο που κρατούσε και έφυγε ανενόχλητος, αφήνοντας πίσω του... το χάος.

Βίντεο ντοκουμέντο: Με ριφιφί εισέβαλε σε φαρμακείο και ιχθυοπωλείο

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, διακρίνεται ένας κουκουλοφόρος να εισβάλλει με τη μέθοδο «ριφιφί» αρχικά σε ένα ιχθυοπωλείο και στη συνέχεια σε διπλανό φαρμακείο στην οδό Μιχαλακοπούλου. 

Ο κακοποιός κατέβηκε στον ακάλυπτο χώρο μιας διπλανής πολυκατοικίας, πήρε μια σκάλα, ανεβηκε πάνω, έκοψε τα κάγκελα από το παράθυρο και πέρασε στο ιχθυοπωλείο. 

Ληστεία σε φαρμακείο στη Μιχαλακοπούλου

Στη συνέχεια, αφού πέρασε μέσα από την τρύπα, κατευθύνθηκε στο ταμείο κρατώντας φακό. Άνοιξε το συρτάρι και πήρε όλα τα χρήματα που υπήρχαν. Στο τέλος έφυγε ανενόχλητος, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top