Πρωτομαγιά: Ποια Μέσα Μεταφοράς απεργούν  

Οι ώρες στις οποίες κυκλοφορούν λεωφορεία και τρόλεϊ – Αλλαγές στα τρένα  

Αύριο, ανήμερα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, στις 10 το πρωί, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σχεδόν σε όλες τις πόλεις της χώρας. 

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες η Πρωτομαγιά

Στην απεργία της Πρωτομαγιάς θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στα αστικά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σταθερής τροχιάς.  Έτσι, την Πρωτομαγιά δε θα κινηθούν Μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ. 

Στον σιδηρόδρομο η Hellenic Train με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της γενικής απεργίας για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, θα υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις των δρομολογίων σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο (περισσότερες πληροφορίες στο https://www.hellenictrain.gr/news/anakoinosi-3042023-mataioseis-kai-tropopoiiseis-dromologion-tin-imera-tis-ergatikis.  

Στον αντίποδα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Πλοία: Πώς θα επιστρέψουν οι ταξιδιώτες της Πρωτομαγιάς   

Τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια: του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν μόνο ένα ή δυο δρομολόγια από τους νησιωτικούς προορισμούς, προκειμένου να μπορέσουν να επιστρέψουν στον Πειραιά οι εκδρομείς του τριημέρου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top