Εξιτήριο πήρε ο 11χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Πατήσια   

Οι γιατροί έκριναν ότι είναι καλή η κλινική του εικόνα    

Εξιτήριο πήρε ο 11χρονος, που σύμφωνα με καταγγελίες έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο σχολείο του στα Πατήσια από έξι ανήλικους μαθητές. Το υπουργείο Παιδείας διέταξε ΕΔΕ για το άγριο περιστατικό, ενώ την υπόθεση ερευνά και η αστυνομία.

Πατήσια: Στο νοσοκομείο 11χρονος που ξυλοκοπήθηκε μέχρι λιποθυμίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o 11χρονος επέστρεψε στο σπίτι του μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας και αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις,  οι γιατροί έκριναν ότι είναι καλή η κλινική του εικόνα. 

Βίντεο Ντοκουμέντο: Η Επίθεση Σε 16χρονο Στα Πατήσια

Το άγριο περιστατικό έγινε την Τετάρτη που πέρασε, για ασήμαντη αφορμή -όπως υποστηρίζει η πλευρά του 11χρονου. Έξι παιδιά της ΣΤ΄ Δημοτικού φέρονται να του επιτέθηκαν και να το ξυλοκόπησαν, επειδή ήθελαν να παίξουν στο σημείο που έπαιζε το 11χρονο αγόρι με τους φίλους του.

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο 15χρονος που μαχαίρωσε 16χρονο για ένα κινητό

 Η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνά το περιστατικό. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, έδωσαν καταθέσεις ο 11χρονος, η μητέρα του και η διευθύντρια του σχολείου, ενώ όπως είπε, το θέμα έχει φτάσει και στο Υπουργείο Παιδείας και ξεκίνησε ΕΔΕ. Παρά τα όσα έγιναν πάντως, ο μικρός επιθυμεί την Τρίτη να επιστρέψει στο σχολείο του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top