Βίντεο ντοκουμέντο: Ο 15χρονος που μαχαίρωσε 16χρονο για ένα κινητό

Οδηγήθηκε στον ανακριτή ο δράστης

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 15χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε έναν 16χρονο στα Πατήσια.

Ο ανήλικος κατηγορείται πως μαζί με άλλους τρείς συνεργούς του, που αναζητούνται, πήγαν να του αρπάξουν το κινητό και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Πατήσια: Mαχαίρωσαν 16χρονο για να του πάρουν το κινητό!

Όταν ο 16χρονος αρνήθηκε να τους δώσει το κινητό του, ακολούθησε άγριος καυγάς, που είχε αιματηρή κατάληξη.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος κατάφερε τρείς μαχαιριές στον 16χρονο, μια στα πλευρά, η δεύτερη στην πλάτη, και η τρίτη στο δεξί πόδι, ενώ κάποιοι άλλοι που έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο. 

Πατήσια: «Βοήθεια δε θέλω να πεθάνω», φώναζε ο 16χρονος

«Εμένα την εγγόνα μου, στην Οσία Ξένη μπροστά, της έβγαλαν το μαχαίρι και της πήραν το κινητό», λέει κάτοικος της περιοχής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. «Τρεις μαχαιριές για ένα κινητό;», απορεί η ίδια.

«Έγινε διαπληκτισμός, μπήκε στη μέση να υπερασπιστεί κάποιους άλλους, τον χτύπησαν και αυτός τους μαχαίρωσε. Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 15 έτη, δεν είναι μέλος εγκληματικής συμμορίας», λέει ο δικηγόρος του 15χρονου, Γιάννης Αλετράς.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών συνέλαβαν τον 15χρονο σε φιλικό του σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρήκαν τα ρούχα που φορούσε τη στιγμή της επίθεσης. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, όμως, δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, το πέταξε μέσα σε κάδο, μετά την επίθεση.

Νέα Ιωνία: Πατέρας του 16χρονου που μαχαιρώθηκε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας

Όπως προέκυψε, ο 16χρονος που μαχαιρώθηκε είναι γιος του ιδιοκτήτη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία, μέσα στην οποία έγινε η συμπλοκή ανάμεσα σε Αλβανούς κακοποιούς, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 39χρονος θαμώνας, ως παράπλευρη απώλεια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top