Τροχαίο Σχιστό: Ο ιερέας που παρέσυρε οκτώ πεζούς μιλά στο Star

Τι είπε για το σοκαριστικό τροχαίο

Τι είπε ο ιερέας που προκάλεσε το συγκλονιστικό τροχαίο στο Σχιστό / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Παρόλιγον τραγωδία το πρωί της Κυριακής στο Σχιστό, όταν ιερέας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια πάνω σε πεζούς, τραυματίζοντας εννέα άτομα!

Αποκλειστικό: Τρομακτικό τροχαίο στη λεωφόρο Σχιστού

Οι εικόνες από τη λεωφόρο Σχιστού μετά το τροχαίο θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη. Τα ασθενοφόρα με ανοιχτές σειρήνες μεταφέρουν τους τραυματίες που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Διαλυμένα αυτοκίνητα και πεζοί μέσα στα αίματα βρίσκονται στη μέση του δρόμου. Ο κόσμος που βρέθηκε στο σημείο είναι σοκαρισμένος.

Τροχαίο στο Σχιστό

Ο ιερέας έχασε τον έλεγχο του αμαξιού του, έπεσε σε προπορευόμενο όχημα και στη συνέχεια παρέσυρε οκτώ πεζούς / Φωτογραφίες από το δελτίο του Star

Σοκαριστικό τροχαίο στο Σχιστό

Ο ιερέας που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην κάθοδο της λεωφόρου Σχιστού, λίγα μέτρα όπου γινόταν ένα παζάρι, «έχασε» τον έλεγχο του αμαξιού του, έπεσε σε άλλο όχημα και στη συνέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε οκτώ πεζούς.

Ιερέας παρέσυρε οκτώ πεζούς

Ο ιερέας οδηγός περιέγραψε στον δημοσιογράφο του Star Βαγγέλη Γκούμα που βρισκόταν στο σημείο, πώς έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε τους πεζούς.

«Καθ'οδόν, γυρίζοντας από το νεκροταφείο, άκουσα ένα μπαμ και έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Προσπάθησα να στρίψω, αλλά δυστυχώς έπεσε σε αυτοκίνητα και ανθρώπους που ήταν πεζοί. Χτύπησα τρεις τέσσερις... Λυπάμαι...», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top