Τροχαίο με μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας δύο παιδιών ο 46χρονος

Ο ανυποψίαστος οδηγός επέστρεφε από επαγγελματική υποχρέωση στην Κομοτηνή

Πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες στην Εγνατία οδό- Νεκρός και ο ανυποψίαστος οδηγός με τον οποίο συγκρούστηκαν μετωπικά/ βίντεο Μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων Star

Έξι άτομα σκοτώθηκαν στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες, Μεγάλο Σάββατο, στην Εγνατία οδό. Ανάμεσά τους κι ένας 46χρονος ανυποψίαστος οδηγός, ο οποίος έχασε τη ζωή του εξαιτίας της σύγκρουσης με όχημα που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω του.

Πολύνεκρο τροχαίο στον Έβρο- Όχημα με μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Η Αλεξανδρούπολη θρηνεί για την άδικη απώλεια του 46χρονου Γιώργου, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού. Ο ανυποψίαστος οδηγός κινείτο στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη, καθώς επέστρεφε από επαγγελματική υποχρέωση στην Κομοτηνή προς την πόλη, όπου ζούσε με την οικογένειά του.

Τροχαίο με μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας δύο παιδιών ο 46χρονος/ φωτογραφία Facebook

Τροχαίο με μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: Πατέρας δύο παιδιών ο 46χρονος/ φωτογραφία Facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας διακινητής μετέφερε δέκα παράτυπους μετανάστες με όχημα. Κάποια στιγμή, όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικές δυνάμεις στον οικισμό της Μάκρης, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να διαφύγει, εμβόλισε περιπολικό, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και οδηγούσε για επτά χιλιόμετρα.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί μετωπικά με το αυτοκίνητο του 46χρονου από την Αλεξανδρούπολη. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, οι δύο οδηγοί και τέσσερις μετανάστες έχασαν τη ζωή τους, ενώ άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν.

Τροχαίο με μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: O 46χρονος έχασε τη ζωή του όταν όχημα με παράνομους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω του- φωτογραφία Facebook

Τροχαίο με μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: O 46χρονος έχασε τη ζωή του όταν όχημα με παράνομους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε πάνω του- φωτογραφία Facebook

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ 

«Σήμερα (15-4-2023) πρωινές ώρες, εντός του οικισμού Μάκρης Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως, ο οδηγός αυτού δεν συμμορφώθηκε.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Στη συνέχεια το όχημα εντοπίσθηκε να έχει εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα της  Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης  – Κομοτηνήςκαι να έχει προσκρούσει μετωπικά με έτερο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός.

Από το ατύχημα τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο 46χρονος ημεδαπός οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου καιο αλλοδαπός οδηγός του έτερου οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, από τους οποίους υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός των τεσσάρων και τραυματισμός των υπολοίπων έξι.

Άπαντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top