Η μαρτυρία της καθηγήτριας για τον επιχειρηματία: «Ήρθε από πάνω μου...»

Προφυλακίστηκε ο 40χρονος από τη Μύκονο με την κατηγορία του βιασμού

Προφυλακίστηκε γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου, με την κατηγορία του βιασμού μιας καθηγήτριας, μόλις 27 ετών. Όπως αποκαλύφθηκε, η πρώτη επαφή έγινε μέσω διαδικτύου. Για να γνωριστούν βγήκαν έξω κι αυτή τον κατήγγειλε πως της έριξε στο ποτό κάποια ναρκωτική ουσία και αργότερα τη βίασε

Μύκονος: Καθηγήτρια καταγγέλλει επιχειρηματία ότι τη νάρκωσε και τη βίασε

«Ήρθε από πάνω μου, άρχισε να με πνίγει, έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα να χάνω τον κόσμο. Μου έπιασε τα χέρια, λέγοντάς μου "πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις...» ήταν η συγκλονιστική μαρτυρία της 27χρονης καθηγήτριας στον Γιάννη Σωτηρόπουλο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

H μαρτυρία της 27χρονης καθηγήτριας στο Star μετά την καταγγελία για βιασμό από 40χρονο Μυκονιάτη επιχειρηματία

H μαρτυρία της 27χρονης καθηγήτριας στο Star μετά την καταγγελία για βιασμό από 40χρονο Μυκονιάτη επιχειρηματία

Στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την ιατροδικαστική εξέταση, τις οποίες εξασφάλισε το Star, είναι εμφανή τα σημάδια βίας στο σώμα της 27χρονης. Η άτυχη κοπέλα, που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα άγριου βιασμού από 40χρονο Μυκονιάτη επιχειρηματία, εργάζεται ως καθηγήτρια σε Γυμνάσιο της Αττικής.

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους μώλωπες στα πόδια της 27χρονης καθηγήτριας- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους μώλωπες στα πόδια της 27χρονης καθηγήτριας- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Μόλις έφυγε από το δωμάτιο εξακολουθούσα να μην έχω πλήρη επαφή με την πραγματικότητα. Πονούσα φρικτά. Είχα σε όλο μου το σώμα μώλωπες, χτυπήματα και δαγκωματιές. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Ήθελα να φανώ ψύχραιμη και φυσιολογική απέναντί του φοβούμενη μην ξαναγυρίσει» περιέγραψε η 27χρονη καθηγήτρια.

«Mε τις 21 εκχυμώσεις σε όλο το σώμα του θύματος, είναι αυτό που πραγματικά καταδεικνύει τη σκληρότητα με την οποία επιτέθηκε ο άνθρωπος αυτός στην άτυχη κοπέλα» σημείωσε ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιώργος Κανιάρης.

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους μώλωπες στo χέρι της 27χρονης καθηγήτριας- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τους μώλωπες στo χέρι της 27χρονης καθηγήτριας- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το θύμα και ο φερόμενος θύτης γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και συναντήθηκαν σε μαγαζί στου Ψυρρή. Εκεί η 27χρονη κατήγγειλε πως ο κατηγορούμενος, για να της κάμψει τις αντιστάσεις της, έριξε τη ναρκωτική ουσία mdma στο ποτό και αργότερα πήγαν στο διαμέρισμα που διέμενε και τη βίασε. 

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Μυκονιάτη επιχειρηματία

Την περασμένη Πέμπτη, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 40χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές. Μετά την προφυλάκισή του, η οικογένεια του επιχειρηματία ανέθεσε την υπεράσπιση του στον Αλέξη Κούγια. 

«Πρόκειται για έναν εκπληκτικό άνθρωπο, επιχειρηματία που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ποτέ, σε κανέναν, ούτε στη σκληρή κοινωνία της Μυκόνου το παραμικρό όσον αφορά στα ήθη του και τις συμπεριφορές του. Αλλά εκείνο που με έχει σοκάρει είναι το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έχει στείλει η συγκεκριμένη κυρία, η οποία φέρεται ότι δήθεν βιάστηκε, προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο» ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top