Προσφορά αλληλεγγύης από το ίδρυμα «Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη» & την ΕΛΠΙΔΑ

«Δέματα αγάπης» εστάλησαν σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια

Προσφορά Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη Και ΕΛΠΙΔΑΣ

Το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ένωσαν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους και, με πρωτοβουλία της Προέδρου τους κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, άνοιξαν μια αγκαλιά αγάπης και αλληλεγγύης για εκατοντάδες συνανθρώπους μας, μέσα στις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Όπως κάθε χρόνο, εστάλησαν «δέματα αγάπης» με είδη πρώτης ανάγκης, αγαθά για το πασχαλινό τραπέζι και καύσιμα σε Δήμους, Μητροπόλεις, φορείς και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από υποστήριξη και συμπαράσταση.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν αποστολές αγαθών για το πασχαλινό τραπέζι και ειδών πρώτης ανάγκης στην Ι. Μητρόπολη Νικαίας, τα οποία μοιράστηκαν σε εκατοντάδες άπορες οικογένειες από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο, ο πατήρ Γεώργιος Ζώρζος δήλωσε: «Η αγάπη του Σεβασμιωτάτου είναι εκείνη η οποία ενισχύει σε όλη την διάρκεια του έτους το ανθρωπιστικό έργο που γίνεται στην Ιερά Μητρόπολη Νικαίας. Αυτό εκτίμησε και η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία χρόνια τώρα σε κάθε έκκλησή μας βρίσκεται κοντά μας και την ευχαριστούμε θερμά».

Ο Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος με συνεργάτες του

Ο Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος με συνεργάτες του

Καύσιμα για την μετακίνηση των οχημάτων εστάλησαν στην Ι. Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων προκειμένου να στηριχθεί η καθημερινή διανομή συσσιτίων σε άπορους συνανθρώπους μας σε 85 ορεινά χωριά των Δήμων Αγίου Βασιλείου και Αμαρίου, ενώ στα Παιδικά Χώρια SOS εστάλησαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη πρώτης ανάγκης και είδη υγιεινής για τα εκατοντάδες παιδιά που ο φορέας αυτός υποστηρίζει.

Δέματα με αγαθά για το Πασχαλινό τραπέζι και τρόφιμα μακράς διαρκείας εστάλησαν και στον Δήμο Κηφισιάς για τη στήριξη ευάλωτων οικογενειών της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με την κυρία Νίνα Βλάχου και συνεργάτες τους στον Δήμο Κηφισιάς κατά την παραλαβή των δεμάτων

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος με την κυρία Νίνα Βλάχου και συνεργάτες τους στον Δήμο Κηφισιάς κατά την παραλαβή των δεμάτων

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κύριος Γιώργος Θωμάκος, με αφορμή την παράδοση των δεμάτων, δήλωσε: «Η μεγάλη προσφορά της κυρίας Βαρδινογιάννη μας φέρνει σήμερα εδώ, για να υπηρετήσουμε το καλό, και το καλό με την σειρά του υπηρετεί την κοινωνική συνοχή. Ευχαριστούμε πολύ».

Ενώ η Αντιδήμαρχος του Δήμου Κηφισιάς κυρία Νίνα Βλάχου τόνισε ότι: «Συνέπεια, συνέχεια, σταθερότητα, αυτά τα τρία ιδανικά διέπουν την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, την γυναίκα που εδώ και χρόνια 14 βρίσκεται στο πλάι μας για τις ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top