Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: «Παρών» στους πυροβολισμούς ο Σπύρος Μπιμπίλας

Φέρεται ότι προτίθεται να καταθέσει υπέρ των αστυνομικών

Δείτε βίντεο από τους πυροβολισμούς έξω από την ΑΣΟΕΕ /  Δελτίο ειδήσεων Star

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από την ΑΣΟΕΕ το πρωί της περασμένης Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο των επεισοδίων βρέθηκε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας

Ο ίδιος φέρεται να περνούσε με το αυτοκίνητό του από την Πατησίων όταν ομάδα ατόμων κίνηθηκε προς το περιπολικό έξω από την ΑΣΟΕΕ. Μάλιστα, ο ηθοποιός φέρεται ότι προτίθεται να καταθέσει υπέρ των αστυνομικών.

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ - Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα

Υπενθυμίζεται ότι ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό μέσα από το περιπολικό ώστε να ξεφύγει από την ομάδα διαδηλωτών. Ο αστυνομικός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ για να διαπιστωθεί αν το πλήρωμα του περιπολικού παράκουσε εντολές.

ΑΣΟΕΕ: «Αφήστε με να φύγω» φώναζε ο αστυνομικός πριν πυροβολήσει

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν μπορούμε να απαγορεύουμε τη διέλευση περιπολικού από την Πατησίων».

«Δημιουργείται σύγχυση του ρόλου του δράστη και του θύματος. Ξεχάσαμε τους μπαχαλάκηδες, δεν αναζητούμε τους δράστες της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών που είναι ποινικό έγκλημα και διαρκές έγκλημα και έχουμε βάλει στο στόχαστρο τους αστυνομικούς» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top