«Ξανθός Μάγος»: Επιμένει η σύζυγός του - «Είναι ο πιο έντιμος άνθρωπος»

«Είχε τόσες ευκαιρίες με κουκλάρες»

Ξανθός Μάγος
Μιλά για πρώτη φορά μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του 78χρονου «Ξανθού Μάγου» η σύζυγός του / Αλήθειες με τη Ζήνα

Η σύζυγος του «Ξανθού Μάγου» μιλά για πρώτη φορά μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του 78χρονου ταχυδακτυλουργού που κατηγορείται για βιασμό σε βάρος της βαφτισιμιάς του στη Χαλκιδική

Ο «Ξανθός Μάγος» σπάει τη σιωπή του και μιλά μέσα από τη φυλακή

«Είμαστε 55 χρόνια μαζί, ήμασταν πάντα ένα ζευγάρι ευτυχισμένο και μονογαμικό» είπε η σύζυγός του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο άνδρας της παρόλο που ερχόταν λόγω του επαγγέλματος του σε επαφή με πολλές γυναίκες, εκείνος ήταν σταθερά στο πλάι της.

«Είχε την ευκαιρία να πάει με κουκλάρες, καλλονές» είπε χαρακτηριστικά, την περίοδο που γυρνούσαν σε όλο τον κόσμο με περιοδείες και τσίρκο σε Αμερική, Καναδά και Ευρώπη.

Η ίδια προσέθεσε μάλιστα πως ο σύζυγός της ερωτικά ως άνδρας «δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτήν την ηλικία και με όλα τα προβλήματα υγείας που έχει». 

Χαλκιδική: «Oι άσσοι στο μανίκι μας»

«Δεν ξέρω ποιο είναι το κίνητρό τους. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ήρθε και ζήτησε πράγματα (η βαφτισιμιά), τα οποία δεν μπορώ να πω "στον αέρα", αλλά είναι "άσσοι στο μανίκι μας". Μας έλεγε "καλά, θα δείτε"».

Υποστηρίζοντας τον άνδρα της μίλησε επίσης για τον χαρακτήρα του σημειώνοντας πως είναι ένας άνθρωπος δοτικός και έντιμος, «ο πιο τίμιος άνθρωπος του κόσμου», ένας άνθρωπος που έχτισε μόνος του μια καριέρα και όλοι τον αγαπούσαν και τον εκτιμούσαν. 

Δεν άντεξε μάλιστα και βούρκωσε αναφέροντας πως όσοι θέλουν να κάνουν κακό τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγό της θα λογοδοτήσουν κάποια στιγμή όχι ενώπιον των ανθρώπων και των δικαστηρίων αλλά ενώπιον του Θεού.

Τι απολογία θα δώσουν στον Θεό; Το σκέφτηκαν αυτό;

Τέλος υποστήριξε πως ενώ η βαφτισιμιά τους αρχικά έκανε λόγο για βιασμό, στη συνέχεια είπε στους αστυνομικούς ότι ο σύζυγός της «απλά τη χάιδεψε».

«Ξανθός Μάγος»: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του για την υπόθεση βιασμού

Επιμένει στην αθωότητα του 78χρονου ταχυδακτυλουργού η σύζυγός του ξανθου μαγου

Στην εκπομπή μίλησε επίσης η δικηγόρος του 78χρονου κατηγορούμενου, Κική Πακιρτζίδου, που τόνισε πως μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του εντολέα της όχι μόνο δεν υπάρχουν καταγγελίες, αλλά εξ'όσων γνωρίζει, υπάρχουν άνθρωποι που τηλεφωνούν προς υποστήριξή του και έχουν δώσει προς τούτο ένορκες καταθέσεις.

«Ενήλικες που τον γνώριζαν όταν ήταν παιδιά καταθέτουν ότι ποτέ δεν ήρθαν σε αμηχανία από τη συμπεριφορά του» είπε χαρακτηριστικά η κ. Πακιρτζίδου.

Ο ταχυδακτυλουργός αρνείται τον βιασμό της βαφτιστήρας του: «Με εκβίασε»

Υπενθυμίζεται ότι ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός από τη Βόρεια Ελλάδα, έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενος για βιασμό της ανήλικης βαφτιστήρας του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top