Ο «Ξανθός Μάγος» σπάει τη σιωπή του και μιλά μέσα από τη φυλακή

Τι λέει για την καταγγελία της βαφτισιμιάς του για βιασμό

Ξανθός Μάγος: Μιλά Μέσα Από Τη Φυλακή Για Βιασμό Βαφτισιμιάς
Ο «Ξανθός Μάγος» «έσπασε» τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή και μίλησε για την καταγγελία σε βάρος του / Αλήθειες με τη Ζήνα

Αθώος για τον φερόμενο βιασμό της βαπτιστήρας του υποστήριζει ότι είναι ο «Ξανθός Μάγος». Μιλώντας για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, έκανε λόγο για «σκευωρία» και έδωσε τη δική του εκδοχή για το «κίνητρο» του καταγγελλόμενου βιασμού.

«Ξανθός Μάγος»: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του για την υπόθεση βιασμού

Στη φυλακή κατηγορούμενος για τον βιασμό της ανήλικης βαφτισιμιάς του βρίσκεται ο 78χρονος «Ξανθός Μάγος» από τη Χαλκιδική, ενώ οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητάς του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Σοκ στη Χαλκιδική: Έδινε ναρκωτικά στη βαφτισιμιά του και τη βίαζε

Ο ίδιος «έσπασε» τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή και έδωσε τη δική του εκδοχή, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Στρατή Λημνιό.

«Εγώ 78 χρόνια παιδεύομαι να κάνω ένα όνομα στην κοινωνία, σαν άνθρωπος και σαν καλλιτέχνης και νομίζω το πέτυχα. και τα έχω καταφέρει. Ο κόσμος με αγαπάει. Δεν ξέρω γιατί τα έβαλαν μαζί μου. Με φωτογραφίζουν γιατί νομίζουν ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες, όμως δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση. Πάντα είχα γυναίκες στο πρόγραμμά μου, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα», δήλωσε αρχικά.

Οι αρχές εξετάζουν σήμερα εάν έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα σε βάρος παιδιών, γι΄αυτό και έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Ερωτώμενος για το εάν πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες καταγγελίες, ο γνωστός ταχυδακτυλουργός που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ΄90 απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, τα παιδιά με αγαπάνε και χαίρονται να φωτογραφίζονται μαζί μου».

«Ξανθός Μάγος»: «Μου ζήτησε χρήματα, δεν της έδωσα και γι΄αυτό με κατήγγειλε»

Αναφερόμενος στην καταγγελία της 16χρονης βαφτισιμιάς του ότι τη νάρκωνε και τη βίαζε, ο ταχυδακτυλουργός υποστήριξε ότι όλα αυτά τα ισχυρίζεται γιατί δεν της έδωσε το χρηματικό ποσό που του ζήτησε.

Ήρθε μια μέρα η κοπέλα με το φίλο της και μου ζήτησαν 2.000. Δεν της έδωσα. Το άλλο βράδυ ήρθε και με έντονο ύφος μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία και ότι θα πει πως της έριξα χάπια στο ποτό και τη βίασα.

Υποστήριξε ακόμα, ότι χρήματα ζητούσαν από τον ίδιο και τη σύζυγό του και οι γονείς της 16χρονης.

Μάρτυρας στην υπόθεση φέρεται να είναι ένας γείτονας που είδε το περιστατικό με τις απειλές και κατέθεσε στις αρχές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top