Νέα Ιωνία: «Βρέθηκα στην καφετέρια για να γνωρίσω μια γυναίκα»

Τι είπε 23χρονος κατηγορούμενος για το δακτυλικό του αποτύμωμα στο τζιπ

«Βρέθηκα τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο», υποστήριξε στην απολογία του ένας από τους επτά κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 37χρονου υδραυλικού στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας, στις 21 Φεβρουαρίου. 

Νέα Ιωνία: Ξεσπά στο Star η αδελφή του 37χρονου -«Ο Θεός δεν ήταν μαζί του»

Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στην καφετέρια εκείνο το βράδυ για μία γυναίκα που του άρεσε και ήθελε να τη γνωρίσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Δε γνώριζε ούτε το θύμα, ούτε αυτόν που πυροβόλησε, όπως ισχυρίστηκε. Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά, όπως είπε στον ανακριτή, με τους θαμώνες να προσπαθούν να βγουν από το μαγαζί.

«Αντιλαμβάνομαι μπροστά μου ακαριαία κάποιος να έχει βγάλει όπλο και να γυρίζει προς τα πίσω. Ακούγονται πυροβολισμοί και ενστικτωδώς σκύβω να αποφύγω τις σφαίρες και τρέχω προς την έξοδο. Δεν είχα ούτε γνώση ούτε κάποια πληροφορία για τα γεγονότα. Βρέθηκα τη λάθος χρονική στιγμή στο λάθος σημείο» υποστήριξε ο 23χρονος κατηγορούμενος.

Νέα Ιωνία: «Mίλησαν» τα πολυτελή αυτοκίνητα της συμμορίας

Για το δακτυλικό αποτύπωμά του που βρέθηκε στο μαύρο πολυτελές τζιπ του φερόμενου ως εκτελεστή, ο 23χρονος απάντησε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο συμμετείχε σε βίντεο κλιπ τραγουδιού, στο οποίο είχε πάρει μέρος και ο ίδιος.

Ο κατηγορούμενος επικαλείται και το βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού που έχουν καταγράψει καρέ- καρέ τι έχει συμβεί το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου στη Νέα Ιωνία με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο υδραυλικός. 

Επτά εντάλματα σύλληψης για τη δολοφονία του 39χρονου στη Νέα Ιωνία

Για την υπόθεση έχουν εκδοθεί συνολικά επτά εντάλματα σύλληψης, ενώ ο 23χρονος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top