Ηλιούπολη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον 44χρονο προπονητή

Καταπέλτης το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του

Tη Δευτέρα θα βρεθεί στον ανακριτή ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων μαθητριών του στη σχολή του στην Ηλιούπολη, την περίοδο από το 2009 έως το 2020.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής, χωρίς όμως να απολογηθεί. Σε βάρος έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες στο Mega από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της πρώην συζύγου του προπονητή Τάε Κβον Ντο.

«Η  πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για την δράση του. Την χτύπησε και γι’ αυτό χώρισαν. Από το 2018 του είχε ζητήσει διαζύγιο και του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι αλλά αυτός δεν έφευγε. Στα τέλη του 2019 έφυγε τελικά. Η κοπέλα δεν ήξερε τίποτα για τα κορίτσια. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 έγινε και πάλι ένα συμβάν όπου ο 44χρονος εισέβαλλε στο σπίτι και έσπασε τα πράγματα, ενώ κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει. Είχαν πάει στο σπίτι άνδρες της αστυνομίας και τον σημάδευαν με όπλα, ενώ την πρώην σύζυγό του την έδιωξαν από το σπίτι γιατί θεώρησαν πως απειλείται η ζωή της», είπαν αρχικά.

«Την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν»

«Είναι όλα καταγεγραμμένα από την Αστυνομία. Αυτός ήταν ο λόγος που πήρε το διαζύγιο από τον προπονητή. Όλοι γνώριζαν τι έκανε στην πρώην σύζυγό του, ότι δηλαδή την έσπασε όλο το σπίτι, ότι την χτυπούσε επανειλημμένα αλλά όλοι τον υποστήριζαν γιατί είχε δημιουργήσει ένα καλό προφίλ. Τώρα την θυμήθηκαν όλοι και αντιλαμβάνονται τι είχε ζήσει αυτή η γυναίκα. Είχε κοροϊδέψει πάρα πολύ κόσμο, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν το περίμενε όλο αυτό. Κανένας», πρόσθεσαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top