Τέμπη - Αποκάλυψη Star: Τι υποστηρίζουν οι δύο εμπλεκόμενοι σταθμάρχες

Τι έγινε το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας με τις βάρδιες;

Τι ισχυρίζονται οι δύο εμπλεκόμενοι σταθμάρχες για τη μοιραία νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη και τις συνθήκες εργασίας / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο «φως» για τις συνθήκες εργασίας στον σιδηρόδρομο μετά την τραγωδία στα Τέμπη δεν έχουν τέλος.

Τέμπη: Στο κάδρο των ποινικών ευθυνών δύο ακόμη άτομα για την τραγωδία

Οι δύο σταθμάρχες που είχαν τις προηγούμενες βάρδιες από τον προφυλακισμένο συνάδελφό τους μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Αλέξανδρο Γύγο για τα εξαντλητικά ωράρια στις θέσεις τους.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Star, ο σταθμάρχης με τα αρχικά Τ.Χ., σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, αναγκάστηκε να αλλάξει τη βραδινή βάρδιά του που εκείνη τη μοιραία νύχτα σε πρωινή, καθώς ήταν εξαντλημένος από τα συνεχή μεροκάματα: δούλευε χωρίς ρεπό επί 20 ημέρες!

Τέμπη: Τι λένε στο Star οι δύο εμπλεκόμενοι σταθμάρχες

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι σταθμάρχες αναγκάζονταν να αλλάζουν μεταξύ τους τις βάρδιές τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις δικές τους υποχρεώσεις που είχαν. 

Όσον αφορά τον επίμαχο σταθμάρχη της βραδινής βάρδιας με τα αρχικά Π.Κ., αυτός υποστηρίζει ότι είχε μια δύσκολη βάρδια και ότι χρειάστηκε να κάνει 35 διευθετήσεις τρένων, έχοντας μεγάλο φόρτο εργασίας. Πρόκειται για τον υπάλληλο που υποτίθεται ότι είχε βάρδια μέχρι τις 23:00 και σύμφωνα με τον προφυλακισμένο συνάδελφό του έφυγε 40 λεπτά νωρίτερα. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται ότι έφυγε κανονικά στην ώρα του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top