Τέμπη: Στο κάδρο των ποινικών ευθυνών δύο ακόμη άτομα για την τραγωδία

Ποιοι είναι και ποιες ενέργειές τους διερευνώνται τη μοιραία βραδιά 

Τέμπη: Δύο ακόμη ατομα διερευνώνται σχετικά με τις ποινικές ευθύνες τους για την τραγωδία  

Στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών μπαίνουν και άλλα πρόσωπα εκτός από τον κατηγορούμενο σταθμάρχη,  για την αδιανόητη τραγωδία στα Τέμπη

Τέμπη: Πολυσέλιδο πόρισμα από τους πραγματογνώμονες στην ανακρίτρια  

Η Τασούλα Παπανικολάου μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι δύο ακόμη άτομα διερευνώνται αυτή τη στιγμή για τις ευθύνες που φέρονται να έχουν σε σχέση με την τραγωδία. Είναι ο επιθεωρητής Λάρισας και ο απογευματινός σταθμάρχης, ο οποίος,   σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος, τον άφησε μόνο του στις 22. 25 το μοιραίο βράδυ, ενώ η βάρδιά του τελείωνε στις 23.00. 

Τέμπη: Τι είπε στο Star o σταθμάρχης που καταγγέλλεται ότι έφυγε νωρίτερα 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κληθεί σε καταθέσεις. Δεν αποκλείεται να δούμε να καταθέτουν ανωμοτί, δηλαδή ως ύποπτοι. Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας είναι σαφής ότι «ενόψει των τεράστιων και πολυσύνθετων ευθυνών που ανακύπτουν από τα μέχρι τώρα αποδεικτικά στοιχεία επιβάλλεται να εξεταστούν σύντομα και ενδελεχώς τα πάντα, είτε στο πλαίσιο της συμμετοχής άλλων προσώπων στο έγκλημα του άρθρου 291 του Ποινικού Κώδικα για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών είτε στο πλαίσιο διάπραξης άλλων συναφών εγκλημάτων». 

Σταθμός ΟΣΕ Λάρισας: Στο κάδρο της δικαστικής έρευνας και άλλα  άτομα για την τραγωδία   

Σταθμός ΟΣΕ Λάρισας: Στο κάδρο της δικαστικής έρευνας και άλλα  άτομα για την τραγωδία  

Τέμπη: Αντιδρά ο Κούγιας στην ανάθεση της υπόθεσης σε εφέτη ανακριτή  

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν η υπόθεση θα ανατεθεί σε εφέτη ανακριτή .Σε αυτό αντιδρά ήδη ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος  ζητά από τις δικαστικές αρχές στη Λάρισα να παραμείνει η υπόθεση στα χέρια της ανακρίτριας και να ορισθεί και δεύτερος ανακριτής. 

Κούγιας για Τέμπη: Με παρέμβαση πολιτικού τοποθετήθηκε ο σταθμάρχης!  

Η τραγωδία στα Τέμπη ανοίγει μία άλλη υπόθεση, με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Δυστύχημα τρένου: Τη δικογραφία για το Άδενδρο το 2017 ζήτησε ο Ντογιάκος

Πρόκειται για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Άδενδρο, το 2017.Τότε η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα  - Θεσσαλονίκη είχε εκτροχιαστεί και είχε πέσει σε σπίτι. 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ως αιτία ήταν η υπερβολική ταχύτητα του τρένου, 144 χιλιόμετρα με όριο τα 60.  

.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top