Τέμπη:Αβάσταχτος πόνος στην κηδεία της Θώμης, της Χρύσας και της Αναστασίας

Η ανακοίνωση της οικογένειας για τις φοιτήτριες από το Καστράκι Καλαμπάκας

Τέμπη - δίδυμες

Κορυφώθηκε το δράμα της απώλειας των δίδυμων αδελφών Θώμης και Χρύσας και της πρώτης ξαδέλφης τους, Αναστασίας, στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Τέμπη: Κατεπείγουσα έρευνα για την αναρρωτική του επιθεωρητή του ΟΣΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τrikalanews.gr, η νεκρώσιμη ακολουθία των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο εκκλησάκι του κοιμητηρίου Καστρακίου.

Θέληση της οικογένειας που έγινε σεβαστή από συμπολίτες, ΜΜΕ και όσους παρακολουθούν την τελευταία εβδομάδα σοκαρισμένοι το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα, ήταν ο τελευταίος αποχαιρετισμός των τριών κοριτσιών, να γίνει παρουσία μόνο των στενών συγγενών.

Τεμπη

Μέρα νύχτα μαζί ήταν τα τρία κορίτσια που, όπως λένε όλοι, ήταν πολύ αγαπημένες

Τεμπη

Κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως δε θα ξαναδεί τα κορίτσια που χάριζαν ζωή στις οικογένειές τους

Τεμπη

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός των τριών κοριτσιών έγινε παρουσία μόνο των στενών συγγενών κατόπιν επιθυμίας των οικογενειών τους

Τέμπη: «Μπαμπά, δε πειράζει θα πάμε μόνες μας με το τρένο» είπαν οι δίδυμες

Οι οικογένειες των νεαρών κοριτσιών εξέδωσαν μια λιτή ανακοίνωση όπου ευχαρίστησαν την τοπική κοινωνία. 

Όπως αναφέρουν «μετά το πέρας της ταφής των παιδιών μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την τοπική κοινωνία για τη συμπαράσταση και το σεβασμό που έδειξαν στο πένθος μας".

Τέμπη: Νονές λίγες μέρες πριν από την τραγωδία

Τα τρία κορίτσια ήταν αχώριστα. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν από το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι νεαρές κοπέλες είχαν γίνει νονές ενός κοριτσιού.

Οι τρεις κοπέλες ντυμένες ασορτί πόζαραν ευτυχισμένες αγκαλιά με το μωρό. Η βάφτιση είχε γίνει στο Καστράκι, εκεί όπου μεγάλωσαν και βοηθούσαν και στην ταβέρνα που έχει η οικογένειά τους.

Τεμπη

Τραγική ειρωνία: Νονές είχαν γίνει λίγες μέρες πριν από το δυστύχημα οι τρεις ξαδέλφες από την Καλαμπάκα

Τέμπη: Νονές είχαν γίνει πριν λίγες μέρες οι 3 ξαδέλφες από την Καλαμπάκα!

Το κλίμα στο Καστράκι Καλαμπάκας είναι βαρύ και κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως δε θα ξαναδεί τις τρεις κοπέλες.

Όλοι στο χωριό είναι έτοιμοι να στηρίξουν την οικογένεια των δύο αδελφών στον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους, αφού εκτός από την απώλεια των παιδιών τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον μακρύ δρόμο της απόδοσης ευθυνών. 

Ο Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει την οικογένεια των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους, λέγοντας πως οι γονείς δεν επιθυμούν να φανούν δημόσια, αλλά θέλουν να πάει η ιστορία μέχρι τέλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top