Τέμπη: Νονές είχαν γίνει πριν λίγες μέρες οι 3 ξαδέλφες από την Καλαμπάκα!

Ο θάνατος των κοριτσιών έχει βυθίσει στο πένθος όλη την Καλαμπάκα

Συγκλονίζουν οι συγγενείς των τριών κοριτσιών από το Καστράκι / Βίντεο από Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο θάνατος των τριών κοριτσιών στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει βυθίσει στο πένθος ολόκληρη την Καλαμπάκα, από όπου και κατάγονταν!

Πρόκειται για τις δίδυμες αδελφές Θώμη και Χρύσα και την πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία, κόρες του Νίκου και Δημήτρη, ιδιοκτητών γνωστής ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Τέμπη: «Μπαμπά, δε πειράζει θα πάμε μόνες μας με το τρένο» είπαν οι δίδυμες

Τα τρία κορίτσια ήταν αχώριστα! Μάλιστα, λίγες μέρες πριν το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι νεαρές κοπέλες είχαν γίνει νονές ενός κοριτσιού!

Τα όμορφα κορίτσια ντυμένα ασορτί στα φούξια πόζαραν ευτυχισμένα αγκαλιά με το μωρό. Η βάφτιση είχε γίνει στο Καστράκι, απ' όπου κατάγονταν τα τρία κορίτσια. Εκεί όπου μεγάλωσαν και βοηθούσαν και στην ταβέρνα που έχει η οικογένειά τους.

Τέμπη: Νονές είχαν γίνει πριν λίγες μέρες οι 3 ξαδέλφες από την Καλαμπάκα!

H φωτογραφία είναι από την ημέρα της βάπτισης

Η Θώμη σπούδαζε φαρμακευτική και τα άλλα δύο κορίτσια, η Χρύσα και η Αναστασία, αισθητική.

Οι γονείς τους έχουν βυθιστεί στο πένθος και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, τα σώματα των κοριτσιών σχεδόν εξαϋλώθηκαν και δεν είναι γνωστό αν και τι θα παραλάβουν οι συγγενείς για να κηδέψουν.

Έτσι, επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί για κηδεία, να χτιστεί ένα εκκλησάκι στη μνήμη των παιδιών τους, που χάθηκαν τόσο πρόωρα και τόσο άδικα!

Ο Αλέξης Κούγιας, έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει την οικογένεια των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους, λέγοντας πως οι γονείς δεν επιθυμούν να φανούν δημόσια, αλλά θέλουν να πάει η ιστορία μέχρι τέλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top