Τέμπη: Άγρια επεισόδια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - 5 αστυνομικοί τραυματίες

Σ. Μπαλάσκας: «Βεβήλωσαν την ειρηνική πορεία»

Κατά τη διάρκεια πορείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν των νεκρών της τραγωδίας στα Τέμπη σημειώθηκαν επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 5 αστυνομικών.

Τέμπη: Αυτή είναι η κατάσταση των τραυματιών της τραγωδίας

Σημειώνεται ότι άγνωστοι έριξαν μολόροφ και φωτοβολίβες, με τους αστυνομικούς να απαντούν με χημικά. «Ένα σοβαρό κομμάτι του ανθού της νεολαίας μας πέθανε μέσα σε αυτό το τρένο. Οι άλλοι όμως, οι λεγόμενοι υπηρέτες του συστήματος που ό,τι και να συμβεί θα βγουν να κάψουν, διότι δεν τους ενδιαφέρει το τι γίνεται, διότι κατά βάση αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι αυτοί οι αλήτες είναι υπηρέτες του συστήματος», είπε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας στην έκτακτη εκπομπή του STAR.

«Δε σεβάστηκαν τίποτα»

«Δε σεβάστηκαν ότι ακόμα το DNA καταμετρά νεκρούς, δε σεβάστηκαν ότι μια ελληνική κοινωνία είναι ανάστατη. Πατεράδες, μανάδες, παιδιά. Δε σεβάστηκαν τις μανάδες που περιμένουν, έχουν ελπίδα ενδεχομένως το αγνοούμενο παιδί τους να γυρίσει στο σπίτι. Δε σεβάστηκαν τίποτα κι έκαναν αυτό», συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν.

Τέμπη: Ο σταθμάρχης ήταν μόνος του λόγω έλλειψης προσωπικού!

Υπενθυμίζεται ότι ομάδα νεαρών έκαψε περιπολικό στο Μοναστηράκι, ενώ συνολικά οι πέντε αστυνομικοί που έχουν τραυματισθεί, μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, κατά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Συντάγματος, στο περιθώριο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας φοιτητών στη Βουλή για την ασύλληπτη τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top