Τέμπη: Στους 47 οι νεκροί από τη σύγκρουση τρένων - Βρέθηκαν τρεις σοροί

«Στο νεκροτομείο υπάρχει ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη»

Τέμπη: Νεκροί Και Διάσπαρτα Μέλη Στο Νεκροτομείο Λάρισας

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη. Μέχρι στιγμής οι αρχές αναφέρουν ότι υπάρχουν 47 νεκροί. Νωρίτερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κ. Γιαννακόπουλος, αποκάλυψε ότι στο νεκροτομείο Λάρισας υπάρχουν 44 νεκροί κι ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη. 

Τέμπη: «Πήγα για τον άνδρα και το παιδί μου και μου έδωσαν στάχτες»

«Σύμφωνα με την ιατροδικαστική υπηρεσία στο νεκροτομείο υπάρχουν 44 νεκροί, επίσης και ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη, είτε είναι χέρια είτε πόδια, που δε γνωρίζουμε ακόμη αν ανήκουν στα ήδη υπάρχοντα πτώματα είτε σε κάποια από αυτά που θα ανασυρθούν. Το έργο της πλήρους διερεύνησης δεν έχει ολοκληρωθεί. Η ταυτοποίηση θα γίνει με DNA σε όλες τις σορούς και τα διάσπαρτα μέλη. Είναι αρκετές οι σοροί, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο, η υπηρεσία λαμβάνει υπόψιν τους γονείς και τους συγγενείς, θέλει μέρες», είπε στο OPEN.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να βρεθεί κάποιος ζωντανός στα συντρίμμια των τρένων - Intimenews

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να βρεθεί κάποιος ζωντανός στα συντρίμμια των τρένων - Intimenews

Δυστυχώς, απέκλεισε οποιαδήποτε πιθανότητα να βρεθεί κάποιος από τους αγνοούμενους ζωντανός. 

Τέμπη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο σταθμάρχης – Φόβοι για αύξηση των νεκρών

«Ήρθαν ιατροδικαστές για βοήθεια από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία. Τα πτώματα νεκροτομούνται και μετά την ταυτοποίηση παραδίνονται στους γονείς για την ταφή. Η επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ήταν 42 νεκροί, της ιατροδικαστικής 44, υπάρχει μια απόκλιση των νεκρών, έχει μπερδευτεί η κατάσταση, αυξομειώνεται ο αριθμός των αγνοουμένων. Δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιος εν ζωή. Οι πιο παλιοί συγκλονιστήκαμε τόσο που κοντέψαμε να χάσουμε την ψυχραιμία μας», παραδέχθηκε.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας αποκάλυψε ότι υπάρχουν στο νεκροτομείο 44 νεκροί - Eurokinissi

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας αποκάλυψε ότι υπάρχουν στο νεκροτομείο 44 νεκροί - Eurokinissi

Τέμπη: Ένας 20χρονος ήρωας. Βγήκε από τις φλόγες και έσωσε δέκα ανθρώπους

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννακόπουλο, από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας πήραν χθες εξιτήριο τρεις άνθρωποι, ενώ 15 νοσηλεύονται και δύο είναι στην εντατική με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Τέμπη: Ο τελευταίος διάλογος σταθμάρχη - μηχανοδηγού πριν την τραγωδία

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αρχικά νοσηλεύονταν 39 άτομα, παραμένουν 25, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι σε ΜΕΘ με κακώσεις και αναπνευστικά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top