Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Super Κική: «Πέρασα φρικτά!»

Τι δήλωσε η influencer μετά την απολογία της στην ανακρίτρια

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του συντρόφου που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό από την Super Κική και τις φίλες της / Βίντεο star.gr

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Super Κική και οι δύο φίλες της, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια. 

Super Κική: Με χειροπέδες στην ανακρίτρια για να απολογηθεί

Η γνωστή influencer μαζί με τις δύο φίλες και συνεργάτιδές της πέρασαν σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν, κατηγορούμενες για ληστεία, σωματική βλάβη και ηθική αυτουργία σε ξυλοδαρμό εις βάρος του πρώην συντρόφου της μιας από τις κατηγορούμενες. 

Σε απόγνωση η Super Κική: «Ζητάμε θερμά βοήθεια από το #metoo»

Η Super Κική και η μία φίλη και κουμπάρα της αφέθηκαν ελεύθερες με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες, ενώ η δεύτερη φίλη της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν όρο. Επίσης, τόσο στις τρεις γυναίκες όσο και στον 37χρονο αντίδικο, απαγορεύεται να πλησιάζουν η μια πλευρά την άλλη.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Super Κική / Kεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Είμαι καλά, σας αγαπώ όλους. Θα τα πω όλα στο Instagram, πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες», δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους η Super Κική κατά την έξοδο της από την Ευελπίδων.

Ελεύθερη με όρους η Super Κική

Απαντήσεις για όλα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram θα δώσει η Super Κική / Βίντεο star.gr

Οι συνήγοροί της, Βίκτωρας Στεφανόπουλος και Νικόλαος Αλετράς ανέφεραν από την πλευρά τους πως «Ήταν κατασκευασμένη η κατηγορία περί ληστείας, ουδέποτε υπήρξε ληστεία. Ένας περιοριστικός όρος επιβλήθηκε, για το τυπικό της υπόθεσης, να μην προσεγγίζει και να μην προσεγγίζεται από τον συγκατηγορούμενό της, καθώς και εμφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα».

Οι δηλώσεις των δικηγόρων της Super Κικής / Βίντεο stargr

Ελεύθερος αφέθηκε και 37χρονος αντίδικος των τριών γυναικών. «Είναι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους», δήλωσε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος και αποκάλεσε την influencer «σούπερ αμόλυβδη». 

Super Κική: Ελεύθερος και ο 39χρονος άνδρας

Ελεύθερος αφέθηκε και ο 37χρονος αντίδικος της Super Κικής / Φωτογραφία star.gr

Τι κατήγγειλε η Super Κική για το περιστατικό

Η Super Κική υποστηρίζει ότι τη Δευτέρα της τηλεφώνησε η 10χρονη βαφτιστήρα της, λέγοντάς της ότι ο 37χρονος αντίδικος είχε πάει στο σπίτι τους και απειλούσε τη μητέρα της και την ίδια.

Η Super Κική έτρεξε να βοηθήσει τη φίλη της κι όταν έφτασε εκεί δέχθηκε επίθεση από τον 37χρονο, με έναν περαστικό να παρεμβαίνει και να τις σώζει.

 

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top