«Είναι όλα ψέματα»: Το υπόμνημα που κατέθεσε ο πατέρας Αντώνιος

Οι εξηγήσεις που έδωσε στην Εισαγγελία για την Κιβωτό και τις καταγγελίες

Μέσω πολυσέλιδου υπομνήματος ο πατέρας Αντώνιος έδωσε εξηγήσεις στις δύο εισαγγελείς ανηλίκων / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Πολυσέλιδο υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεων κατέθεσε στους εισαγγελείς ανηλίκων ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και για ηθική αυτουργία, μετά από τις καταγγελίες από έναν 19χρονο κι έναν 15χρονο, πρώην φιλοξενούμενους στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατήρ Αντώνιος υποστηρίζει ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και δεν υπάρχει ποινική υπόθεση. 

Πατήρ Αντώνιος: «Ο γιος μου ανέκτησε αποδεικτικά στοιχεία από το κινητό»

Μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται ότι οι δύο καταγγελίες έγιναν για να ικανοποιηθούν «προφανείς σκοπιμότητες». 

O πατήρ Αντώνιος στο υπόμνημα που κατέθεσε στους εισαγγελείς ανηλίκων υποστηρίζει πως οι καταγγελίες είναι ψευδείς - Intimenews

O πατήρ Αντώνιος στο υπόμνημα που κατέθεσε στους εισαγγελείς ανηλίκων υποστηρίζει πως οι καταγγελίες είναι ψευδείς - Intimenews

«Λόγω προφανών σκοπιμοτήτων, μετά από 25 χρόνια ευδόκιμης λειτουργίας, υποβλήθηκαν δύο, καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης της ΚΙΒΩΤΟΥ, που άκριτα υιοθετήθηκαν από ορισμένες μόνον Αρχές, Φορείς και Μέσα. Δύο καταγγελίες προκλητικά και αυταπόδεικτα ψευδείς και αυτοαναιρούμενες. Μάλιστα, η επόμενη “αντέγραφε” τις αοριστολογίες και τα αβάσιμα περιστατικά της προηγούμενης (!!!)», υποστηρίζει ο πατήρ Αντώνιος.

Πατέρας Αντώνιος: «Υπάρχουν μέρες που δεν έχουμε να φάμε»

Υπογραμμίζει επίσης ότι «συντάχθηκαν αόριστα κατηγορητήρια, χωρίς καν ειδικότερη περιγραφή των απαιτούμενων περιστάσεων, (τρόπου, χρόνου, μεθόδου), παρά την προφανή αντιφατικότητα τους».

Ο πατήρ Αντώνιος έστρεψε τα βέλη του στον πρώτο καταγγέλλοντα και υποστήριξε ότι όσοι τον διαψεύδουν δέχθηκαν απειλές - Eurokinissi

Ο πατήρ Αντώνιος έστρεψε τα βέλη του στον πρώτο καταγγέλλοντα και υποστήριξε ότι όσοι τον διαψεύδουν δέχθηκαν απειλές - Eurokinissi

Παράλληλα ο πατήρ Αντώνιος στρέφει τα βέλη του εναντίον του πρώτου καταγγέλλοντα, κάνοντας λόγο για «μεθοδευμένη δράση» και τονίζει πως ο 19χρονος «εξακολουθεί, αφού περιφέρεται άνευ δικαιώματος στις δομές, προσπαθώντας να στηρίξει τα ψεύδη του. Ευτυχώς τον διαψεύδουν κατηγορηματικά πληθώρα παιδιών».

Πατήρ Αντώνιος: «Τώρα ανεβαίνω Γολγοθά, περιμένω την Ανάστασή μου»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο υπόμνημά του «μια ανύπαρκτη ποινική υπόθεση επιχειρείται να στηριχθεί σε κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ».

Μάλιστα, όπως τονίζει, τα παιδιά που διέψευσαν με αποδείξεις τον 19χρονο έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού και απειλήθηκαν να ανακαλέσουν τις καταθέσεις τους. 

Αποκάλυψη Star: Νέα σοκαριστική κατάθεση του 19χρονου για πατέρα Αντώνιο

«Μέχρι σήμερα πολλοί για προφανείς λόγους εκμεταλλεύονται το ζήτημα, σε βάρος των χιλιάδων παιδιών της δομής. Ευελπιστούμε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα πράξει τώρα πλέον το καθήκον της, ανταποκρινόμενη επαρκώς στο έργο της», καταλήγει ο πατήρ Αντώνιος.

Οι εισαγγελείς ανηλίκων αφού μελετήσουν τις έγγραφες εξηγήσεις του πατέρα Αντώνιου και των άλλων υπόπτων θα αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων ή όχι για την Κιβωτό του Κόσμου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top