Έβρος: Μυστήριο με τον θάνατο της 28χρονης - Δολοφονία ή αυτοκτονία;

Τα πρώτα λόγια του πατέρα της διοργανώτριας του καρναβαλιού

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 28χρονης διοργανώτριας καρναβαλιού στο Τυχερό. Η κοπέλα εξαφανίστηκε την Κυριακή και βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα, έχοντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο στήθος και τα χέρια. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της αυτοχειρίας. «Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί», λέει ο πατέρας της.

Έβρος: Βρέθηκε μαχαιρωμένη η 28χρονη επικεφαλής του καρναβαλιού

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία του Τυχερού Έβρου με την τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση της 28χρονης διοργανώτριας του καρναβαλιού. Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα 30 μέτρων στο βουνό Λευκίμμη με τη μηχανή της, όπου φέρεται να είχε πάει βόλτα.

Τα ίχνη της 28χρονης χάθηκαν την Κυριακή το απόγευμα, όταν ξεκίνησε να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μαζί με τους φίλους της. Συγγενείς και φίλοι την αναζητούσαν με αγωνία και τελικά την εντόπισε νεκρή ο θείος της. Είχε μια μαχαιριά στο στήθος, κοντά στην καρδιά, αλλά και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια.

Νεκρή βρέθηκε 28χρονη στον Έβρο

Η 28χρονη βρέθηκε νεκρή, έχοντας τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και στο χέρι

Έβρος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας για τον θάνατο της 28χρονης

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, λόγω των τραυμάτων στο χέρι, αλλά και επειδή το μαχαίρι βρέθηκε καρφωμένο στο στήθος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η 28χρονη προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι που τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν χαρούμενο και χαμογελαστό άνθρωπο. Δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι σοβαρό, ώστε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Έβρος: Νεκρή βρέθηκε 28χρονη διοργανώτρια του καρναβαλιού στο Τυχερό

Οι συγχωριανοί της 28χρονης κάνουν λόγο για ένα χαμογελαστό κορίτσι και αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε αυτοκτονία

«Ενώ ξεκίνησε να πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να τη βρούμε και τη βρήκε σήμερα τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα, δεν την απασχολούσε κάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της στην εκπομπή Live News.

Στο σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της 28χρονης παραμένει ο ιατροδικαστής αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας 

Η νεκροψία - νεκροτομή που θα γίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου της.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία αναζητά υλικό από κάμερες, ώστε να εξετάσουν λεπτό προς λεπτό τα τελευταία λεπτά της 28χρονης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top