Τρίκαλα: Συγκλονίζει η ιστορία 26χρονης που κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της

Πριν από 5 χρόνια ο πατέρας της δολοφόνησε τη μητέρα της με 60 μαχαιριές

Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της 26χρονης, μίλησε στην ΕΡΤ για τα όσα βίωσε η εντολέας της

Συγκλονίζει η ιστορία μίας 26χρονης που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Το κορίτσι, πριν από πέντε χρόνια, είχε χάσει τη μητέρα της. Τη δολοφόνησε ο πατέρας της με 60 μαχαιριές. Η είδηση είχε συγκλονίσει τότε τα Τρίκαλα και όλη τη χώρα. 

Γυναικοκτονία Πειραιά:«Όταν Υπάρχει Πόνος, Δεν Υπάρχει Αγάπη - Video

Το έγκλημα είχε γίνει δίπλα από το δωμάτιο όπου κοιμόντουσαν το παιδί της 26χρονης και το μικρό της αδελφάκι, τα οποία είναι συνομήλικα. Τα δύο παιδιά είδαν τη δολοφονία της γιαγιάς και μητέρας τους. Η κοπέλα μετά τον θάνατο της μητέρας της ανέλαβε την ανατροφή του αδερφού της, τον οποίο μεγαλώνει μαζί με τον γιο της.

Γκράφιτι του 16χρονου S.F με θέμα την ενδοοικογενειακή βία- Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Γκράφιτι του 16χρονου S.F με θέμα την ενδοοικογενειακή βία- Αντώνης Νικολόπουλος/Eurokinissi

Σε μια προσπάθεια να σταθεί ξανά στα πόδια της και να αφήσει τα όσα δραματικά έζησε πίσω, μετακόμισε στο σπίτι του άντρα της. Κι εκεί όμως τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα.Η κοπέλα έπεσε θύμα του εν διαστάσει πλέον συζύγου της. Η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος της 26χρονης, μίλησε στην ΕΡΤ για τα όσα βίωσε η εντολέας της.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και επίθεση σε αστυνομικό

Παρόλα αυτά, η κοπέλα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της, προκειμένου να κλείσει αυτός ο κύκλος βίας. Η υπόθεση εκδικάστηκε στα Τρίκαλα. Ο εν διαστάσει σύζυγος της 26χρονης είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της διάπραξης ενδοοικογενειακής βίας, ενώ του έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της άμεσης απομάκρυνσης από την οικία τους και να μην πλησιάζει την καταγγέλλουσα στα 100 μέτρα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top