Κακοκαιρία Barbara: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά την Πέμπτη στην Αττική

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας δε θα λειτουργήσουν στις 9/2

Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία Barbara. Η πρόγνωση του καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου πολλά σχολεία στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα, λόγω των δυσμενών συνθηκών που έφερε η κακοκαιρία «Barbara».

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Χιονοπτώσεις ξανά στην Αττική από το απόγευμα

Συγκεκριμένα, στην Αττική τα σχολεία θα είναι ανοιχτά στον Κεντρικό Τομέα, τον Δυτικό Τομέα, τον Νότιο Τομέα, τον Πειραιά και την Π.Ε. Νήσων.

Αντίθετα, κλειστά θα παραμείνουν στον Βόρειο Τομέα, στην Πεντέλη, την Κηφισιά, τον Ωρωπό, τον Διόνυσο, τις Αχαρνές, την Μάνδρα και τη Φυλή.

Κακοκαιρία Barbara: Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη 8/2

Στις περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας, όπου η κακοκαιρία «Barbara» έφερε πολύ χιόνι, τα σχολεία δε θα λειτουργήσουν ούτε την Πέμπτη 8/2.

Συγκεκριμένα:

Εύβοια

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλη την Εύβοια και αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, αφού ελήφθη η απόφαση όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλους τους δήμους, αλλά και στη Σκύρο, να μη λειτουργήσουν.

Καμένα Βούρλα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη, 9/2/23 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί, με εντολή Δημάρχου.

Τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Κρήτη

Κλειστά θα παραμείνουν και την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2023 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρίου στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στον Δήμο Ανωγείων.

Αχαΐα

Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε Ακράτα, Αιγείρα.

Φθιώτιδα

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή της Στυλίδας κάνει γνωστό πως λόγω των καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και στηνΔ.Ε της Στυλίδας.

Μαγνησία

Αλμυρός: Σας ενημερώνουμε ότι με την απόφαση 28/2023 Δημάρχου Αλμυρού και ΑΔΑ: 9ΙΠΛΩΨ7-8ΤΓ, τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Πέμπτη 9-2-2023, λόγω χιονόπτωσης.

Τήνος

Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τήνου καθώς και των παιδικών σταθμών του Δήμου Τήνου για την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top