Κακοκαιρία Barbara: Οι επτά περιοχές που θα χιονίσει σήμερα

Πιθανή νέα επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη

Η κακοκαιρία Barbara θα συνεχιστεί και σήμερα Τρίτη, με εντονότερα φαινόμενα στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα, την Εύβοια και το νότιο Αιγαίο. 

Δείτε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού από το Star, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του meteo.gr, έως τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 07/02 προβλέπονται τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της Μαγνησίας, Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας (Φθιώτιδα, Βοιωτία και βόρεια τμήματα της Αττικής), της Εύβοιας, της Ανατολικής Πελοποννήσου καθώς επίσης και στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης, ενώ στα παραθαλάσσια και υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Νοτίου Αιγαίου προβλέπεται κατά διαστήματα χιονόνερο. 

Κακοκαιρία Barbara: Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες;

Βαθμιαία τα φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν, με πιθανότητα ενίσχυσής τους τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Τετάρτης 08/02.

Κακοκαιρία Barbara: Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και ΜΜΜ

Κακοκαιρία Barbara: Προσοχή στον παγετό

Παράλληλα, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στο οδικό δίκτυο των περιοχών όπου αναμένονται οι τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις καθώς θα επικρατήσει παγετός, που θα κάνει την κυκλοφορία των οχημάτων επικίνδυνη.

Κακοκαιρία Barbara: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Λόγω της κακοκαιρίας Barbara κλειστές είναι η λεωφόρος Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς Πάρνηθα και η λεωφόρος Διονύσου από το ύψος του ΓΣΝΑ 414 έως την εκκλησία του Αγίου Πέτρου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top