Κακοκαιρία Barbara: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών – Λαμίας: Από Καλυφτάκη μέχρι Οινόφυτα

Κακοκαιρία Barbara: Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών - Λαμίας (Video Star) 

Στη διακοπή της κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας Barbara  σε δρόμους της Αττικής προχώρησε  λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η Τροχαία Αττικής. 

Κακοκαιρία Barbara: Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας από Καλυφτάκη

Κακοκαιρία Barbara: Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας από Καλυφτάκη

Σε διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας από τον κόμβο της Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα προχώρησε η Τροχαία Αττικής, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας  λόγω της έξαρσης των φαινομένων της κακοκαιρίας Barbara στα βόρεια προάστια της Αθήνας και στη Βόρεια Αττική.   

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί  

Η τροχαία προχώρησε και σε επιπλέον διακοπή κυκλοφορίας δρόμων στην Αθήνα και συγκεκριμένα 

-Στην Οδό Αναστάσεως, στου Παπάγου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανατολής, προς Υμηττό     

-Στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή από το ύψος της Λεωφόρου Κατεχάκη προς τον Υμηττό.
 
- στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης από το Σ.Ν.Πεντέλης 414 μέχρι τον Αγιο Πέτρο.

- στην παλαιά Εθνικό οδό Ελευσίνας - Θηβών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη Χ/Θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων Revoil-πρώην Cyclon) έως τα όρια του Ν. Αττικής με τον Ν. Βοιωτίας (Χ/Θ 30,000).

- στην επαρχιακή οδό Τατοΐου - Αγ. Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής με την οδό Χλόης (βασιλικά κτήματα) στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

- στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας - Αγ.Μερκουρίου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Μερκούριο.

Πολιτική Προστασία: Νέα σύσκεψη για την κακοκαιρία  

Επί ποδός και σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται όλες οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας , των περιφερειών και των δήμων της χώρας για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που πλήττει την χώρα. Νέα συντονιστική σύσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11 το πρωί στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την εξέλιξη της κακοκαιρίας ενώ αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων αλλά και για το αν θα εφαρμοστεί τηλεργασία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top