O συγκλονιστικός επικήδειος του πατέρα του υποσμηναγού Τουρούτσικα

«Καλό σου ταξίδι αγάπη μου», είπε δακρυσμένος ο πατέρας του 29χρονου

Οι επικήδειοι του πατέρα και της μητέρας του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα

Αβάσταχτος ο πόνος για τους γονείς του υποσμηναγού Μάριου - Μιχαήλ Τουρούτσικα που έπεσε με το Phantom στην Ανδραβίδα. Με πόνο καρδιάς αποχαιρέτησαν το παιδί τους με δύο σπαρακτικούς επικήδειους λόγους. Συγκίνηση στον ναό σκόρπισαν και τα λόγια Αξιωματικού της Αεροπορίας και συμφοιτητή του 29χρονου.

«Αγόρι μου, αετέ της ψυχής μου» - Ο επικήδειος της μάνας του Τουρούτσικα

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα. Κατέρρευσε η μητέρα του / Intime

Με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας του Τουρούτσικα απήγγειλε τον επικήδειο που έγραψε για το παιδί του.

Δάκρυσαν ο Μητσοτάκης και η Σακελλαροπούλου στην κηδεία του Τουρούτσικα

«Ο Μάριος σαν νέος άνθρωπος είχε καταφέρει να πετύχει κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Κάτι που δεν είναι εφικτό για τους περισσότερους από εμάς. Να εκμηδενίσει το εγώ του. Το είχε σβήσει από το λεξιλόγιό του. Υπήρχε μόνο το "εσείς".

Δεν ήθελε να πηγαίνει ταξίδια στο εξωτερικό, ίσως για να μην αποχωριστεί την πατρίδα. Πέρσι μόνο μου ζήτησε να πάμε στην Αμερική να δει τον αδερφό του. Δεν εγκατέλειψε και δε συνέκρινε την Ελλάδα με καμία άλλη χώρα στον κόσμο. Μακάρι, εύχομαι να τον μνημονεύει η πατρίδα κάπου-κάπου. Ίσως έτσι αναπαύεται καλύτερα η ψυχή του. Και όπως μου έλεγε όταν τον ρωτούσα για τον μισθό του, “πατέρα, η Ελλάδα δε μου χρωστάει, εγώ μόνο στην Ελλάδα”, μου έλεγε.

Πιστεύω ότι το χρέος του το πλήρωσε. Το μόνο παρήγορο ότι πέθανε όπως επιθυμούσε. Νωρίς, αλλά γεμάτος Ελλάδα. Καλό σου ταξίδι αγάπη μου».

Βουρκωμένος ο πατέρας του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα απαγγέλλει τον επικήδειο λόγο

Βουρκωμένος ο πατέρας του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα απαγγέλλει τον επικήδειο λόγο

Κηδεία Τουρούτσικα: Ο συγκινητικός επικήδειος συμφοιτητή του υποσμηναγού

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε και ο επικήδειος λόγος Αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας και συμφοιτή του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.

«Αξέχαστε Μάριε-Μιχαήλ, κανείς πόνος δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτόν που βιώνουμε εδώ η οικογένεια οι συνάδελφοι και οι φίλοι σου. Η είδηση του θανάτου γέμισε με θλίψη.

Phantom σύντροφος υποσμηναγού: «Ο Μάριος μας έλεγε ‘εγώ δεν θα πάθω κάτι’»

Στάθηκες ως θαυμάσιος άνθρωπος και συνεργάτης ενώ παράλληλα ήσουν υπόδειγμα τέκνου. Αείμνηστε Μάριε-Μιχαήλ η μοίρα σου έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής αφήνοντας κενό στην οικογένειά σου και την Πολεμική Αεροπορία. Εμείς θρηνούμε και πενθούμε τη λεβεντιά που χάθηκε, τον άνθρωπο, τον γιο, τον αξιωματικό που έφυγε για το αιώνιο ταξίδι. 

Η οικογένειά σου που σε στήριζε και σε καμάρωνε χάνει ξαφνικά ένα τέκνο που ξεχώριζε. Την Δευτέρα πέρασες στην αιωνιότητα και στην ιστορία. Την αγάπη μας την είχες και θα την έχεις για πάντα. Η οικογένεια σου και τα στελέχη της ΠΑ θα σε διαφυλάσσουν στη μνήμη τους. Η πατρίδα σε κατατάσσει στους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της».

Ο επικήδειος λόγος συμφοιτητή του Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Κηδεία Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top