Αγρίνιο - τράπερ: «Είχε το όπλο για σκοποβολή» λέει ο δικηγόρος του

«Είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας»

Ότι είχε από αμέλεια το όπλο πάνω του και ότι ασχολείται με τη σκοποβολή ανέφερε ο δικηγόρος του γνωστού τράπερ που συνελήφθη στο Αγρίνιο για οπλοκατοχή.

Αναλυτικά, στη δήλωσή του στο agrinionews.gr, ο δικηγόρος Ιωάννης Ψάρρης ανέφερε: «Ανατέθηκε στο δικηγορικό γραφείο μας, και εκπροσωπήθηκε από τον Ιωάννη Ψάρρη, ο νεαρός μουσικός, ο οποίος λόγω μιας αμελούς, μη επαναλαμβανόμενης και συμπτωματικής συμπεριφοράς, συνελήφθη χθες 27.1.23 να φέρει όπλο, το οποίο μετά από ενασχόλησή του με το άθλημα της σκοποβολής, αγνοώντας τον νόμο και χωρίς να έχει πρόθεση ασέβειας των κανόνων της δημόσιας τάξεως, δεν το τοποθέτησε στην οικία του, γεγονότα τα οποία και ελήφθησαν υπόψη από το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου στις 28.1.23 και του επιβλήθηκε ποινή 8 μηνών και χρηματική ποινή 600€ με τριετή αναστολή, ενώ μετά την άσκηση εφέσεως και με την προσκομιδή και νέων στοιχείων, είναι βέβαιο ότι θα απαλλαγεί της κατηγορίας».

τράπερ αγρίνιο

Αγρίνιο: Συνελήφθη γνωστός τράπερ – Βρέθηκε πιστόλι στην κατοχή του

Ο 29χρονος τράπερ καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ με τριετή αναστολή, καθώς συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και αφέθηκε σήμερα Σάββατο 28/1 ελεύθερος. 

Αγρίνιο: Συνελήφθη γνωστός τράπερ – Βρέθηκε πιστόλι στην κατοχή του

Ο 29χρονος διάσημος καλλιτέχνης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και στη συνέχεια δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στο Αγρίνιο ακινητοποίησαν το όχημά του για τυπική έρευνα στο ύψος της Ρίγανης στην Ιονία Οδό και κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε πάνω του, κάτω από τη φόρμα του 9άρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα με εννέα φυσίγγια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top