Νίκαια: Την ξυλοκόπησε άγρια πριν τη στραγγαλίσει -Σοκάρει η ιατροδικαστική

«Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα»

 Τη ξυλοκόπησε άγρια και μετά τη στραγγάλισε. Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση για τη γυναικοκτονία στη Νίκαια / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε ο 50χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του στη Νίκαια. Η ιατροδικαστική έκθεση της άτυχης γυναίκας σοκάρει: τη ξυλοκόπησε πριν τη στραγγαλίσει.

Έγκλημα στη Νίκαια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 50χρονο

Ανθρωποκτονία με δόλο είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 50χρονος από τη Νίκαια, ο οποίος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Γυναικοκτονία Νίκαια: «Όταν έπινε γινόταν άλλος άνθρωπος»

Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την άγρια δολοφονία του θύματος προκαλούν ανατριχίλα. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντιλέρνια, προκύπτει στραγγαλισμός με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης. Ακόμα, εντοπίστηκαν σημάδια στον λαιμό της άτυχης γυναίκας αλλά και άλλα χτυπήματα στο σώμα, ένα εκ των οποίων στο βλέφαρό της, δείγμα ότι είχε προηγηθεί άγριο ξύλο.

Ο καθ΄ομολογίαν γυναικοκτόνος της Νίκαιας

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος συζυγοκτόνος στη Νίκαια / Φωτογραφία από το δελτίο του Star

Νίκαια: «Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα»

O καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος, αφού σκότωσε τη γυναίκα του, κάλεσε τους αστυνομικούς και τους είπε: «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου».

Οι πρώτες κουβέντες του ήταν και η ομολογία του: «Με τη σύζυγό μου, τσακωθήκαμε, όπως συνήθως, και τη σκότωσα. Είχα πιεί και εκείνη την ημέρα, αλλά και την προηγούμενη».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες θα δώσουν απάντηση στο ερώτημα του αν ήταν μεθυσμένος ο κατηγορούμενος και αν υπάρχουν άλλες ουσίες που είχε καταναλώσει.

«Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα», είπε ο γυναικοκτόνος στη Νίκαια

«Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα», είπε ο γυναικοκτόνος στη Νίκαια / Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του Star

Νίκαια: Συχνό φαινόμενο οι τσακωμοί του ζευγαριού

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, αλλά και την αστυνομία, οι τσακωμοί του ζευγαριού ήταν συχνοί και υπήρξαν πολλές καταγγελίες για ενδοοικογενιακή βία. 

Το 2017, αλλά και το 2019, ο 50χρονος είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

Όμως η άτυχη γυναίκα και μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη μανία του συζύγου της. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top