Έγκλημα στη Νίκαια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 50χρονο

Την Παρασκευή η απολογία του

Στον εισαγγελέα οδηγήγθηκε ο 50χρονος που στραγγάλισε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους στη Νίκαια / Βίντεο από ΕΡΤ

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό γυναικοκτονίας στη Νίκαια. Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης του στραγγαλισμού της 54χρονης συζύγου του, οδηγήθηκε σήμερα το πρωϊ στον εισαγγελέα.

Νίκαια: To προφίλ του 50χρονου και η αποκάλυψη για τους καβγάδες

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στις 10:30, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο ίδιος, πήρε χθες το βράδυ εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε, λόγω επιληπτικής κρίσης που παρουσίασε, μετά τη σύλληψή του. Την ίδια ώρα επιβεβαιώνεται ότι ο 50χρονος είχε νοσηλευτεί τον περασμένο Μάιο στο Δαφνί.

Έγκλημα στη Νίκαια

 Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε στον 50χρονο συζυγοκτόνο στη Νίκαια

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες από γείτονες που περιγράφουν περιστατικά ενδοικογενειακής βίας και παρέμβαση της Αστυνομίας, καθώς εκτός από ψυχικά προβλήματα ο δράστης έκανε και κατάχρηση αλκοόλ.

Νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια: 50χρονος έπνιξε τη σύζυγό του

Ο 50χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου» φέρεται να είπε στους Αστυνομικούς. 

Ο θάνατός της 54χρονης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top