Τροχαίο στον Κηφισό: Γέμισε ο δρόμος με πορτοκάλια

Ντεραπάρισε νταλίκα – Κλειστή η έξοδος προς τη λαχαναγορά

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον Κηφισό, στη συμβολή με την οδό Αγίας Άννης. 

Ένα φορτηγό ντεραπάρισε, και γέμισε ο δρόμος… πορτοκάλια, αφού το όχημα κατευθυνόταν προς τη λαχαναγορά του Ρέντη. 

Ο οδηγός μπέρδεψε τις εξόδους για την αγορά και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες προσέκρουσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα καφάσια με πορτοκάλια να βρεθούν στον παράδρομο.

Ένα μινκ στον... Κηφισό

Στη συνέχεια ακολούθησε μια τρελή πορεία, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού και ανετράπη με αποτέλεσμα όλο το φορτίο με τα πορτοκάλια να βρεθεί στο οδόστρωμα. 

Αρχικά ο δρόμος είχε κλείσει εντελώς. Συνεργεία της Περιφέρειας έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν να καθαρίζουν το οδόστρωμα. Γύρω στις 06:00 το πρωί δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο αριστερές λωρίδες και λίγο μετά τις 07:00 άλλη μία, ενώ κλειστή παραμένει η λωρίδα εξόδου προς τη λαχαναγορά. 

Φορτηγό έσπασε αγωγό της ΕΥΔΑΠ, πλημμύρισε ο Κηφισός – Κυκλοφοριακό «χάος»

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμωνα Λογοθέτη, οι εργασίες των συνεργείων θα διαρκέσουν για τις επόμενες τρεις ώρες τουλάχιστον, προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα πορτοκάλια, καθώς προκαλούν ολισθηρότητα και είναι επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επίσης, γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση στους ιστούς ηλεκροφωτισμού αλλά και στα στηθαία που έχουν χτυπηθεί από την νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του φορτηγού έχει τραυματιστεί ελαφρά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top