Φορτηγό έσπασε αγωγό της ΕΥΔΑΠ, πλημμύρισε ο Κηφισός – Κυκλοφοριακό «χάος»

Ο όγκος του νερού ήταν μεγάλος και δυσκολεύει την κίνηση των οχημάτων

Και οι δύο λωρίδες πλέον στην κυκλοφορία - Βίντεο από ΕΡΤ

Κυκλοφοριακό χάος είχε προκληθεί στη λεωφόρο Κηφισού καθώς έσπασε ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ και ο όγκος του νερού που εξερχόταν από τον σωλήνα ήταν πολύ μεγάλος. Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής τον αγωγό έσπασε διερχόμενο φορτηγό που είχε ύψος μεγαλύτερο του επιτρεπόμενου για να περάσει κάτω από τη γέφυρα.

κηφισος αγωγος

Χάος προκλήθηκε από τον σπασμένο αγωγό Eurokinissi (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ)

«Η Περιφέρεια Αττικής και τα στελέχη της αμέσως μόλις διαπιστώθηκε από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας η θραύση του αγωγού της ΕΥΔΑΠ στο ύψος της Γέφυρας των Βρυούλων στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να επιληφθούν της αντιμετώπισης του προβλήματος οι αρμόδιοι φορείς.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της Περιφέρειας προχώρησαν στην ενημέρωση της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και της ΕΥΔΑΠ για την άμεση διακοπή υδροδότησης και την αποκατάσταση της ζημιάς. Επιπλέον, επικουρικά τα ειδικά βαν οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας μετέβησαν στο σημείο, ενώ υπάρχει συνεχής ενημέρωση στις πινακίδες matrix της Περιφέρειας Αττικής. Να σημειωθεί ότι ο αγωγός χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό το οποίο δεν τήρησε τον περιορισμό ύψους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο σωλήνας υδροδότησης έσπασε στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων. Πλέον και οι δύο λωρίδες έχουν δοθεί στην κυκλοφορία καθώς σταμάτησε η ροή του νερού από τον σπασμένο αγωγό. Η κίνηση όμως παραμένει αυξημένη με τις καθυστερήσεις να ξεκινούν από το ύψος του Ρέντη.

Τροχαίο Περιφερειακή Υμηττού: Μία νεκρη από τη μετωπική σύγκρουση

κηφισος σωληνας

Τεράστιος ο όγκος του νερού  Eurokinissi (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ)

O όγκος του νερού που εξερχόταν από τον σπασμένο σωλήνα ήταν πολύ μεγάλος με αποτέλεσμα η κίνηση των αυτοκινήτων να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

κηφισος ευδαπ

Τα αυτοκίνητα αντιμετώπιζαν προβλήματα Eurokinissi (ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ)
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top