Κρήτη: Συγκινεί ο σκύλος του 53χρονου νεκρού - Τον περιμένει στην πόρτα

Οι μαρτυρίες των γειτόνων για το έγκλημα στα Χανιά

Έγκλημα Κρήτη: Συγκλονιστικές Μαρτυρίες Γειτόνων Του Θύματος

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων από το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο. Θύμα ένας 53χρονος άνδρας που βρέθηκε ξυλοκοπημένος και φιμωμένος μέσα στο σπίτι του. «Η πόρτα του σπιτιού του ήταν επί μία ημέρα ανοιχτή», λέει ο άνθρωπος που κατάλαβε ότι είναι νεκρός.

Άγριο έγκλημα σε Κρήτη: Βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός, δεμένος και φιμωμένος

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Σμύρνης, κοντά στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου, βρέθηκε ένας 53χρονος άνδρας το βράδυ της Κυριακής.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο στο πάτωμα, έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και ήταν φιμωμένος, γεγονός που οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι ότι ο άνδρας ήταν νεκρός ήδη από το βράδυ του Σαββάτου. Μάρτυρες ανέφεραν στο neakriti ότι έβλεπαν την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή, χωρίς να ξέρουν τι έχει συμβεί.

Έγκλημα στην Κρήτη - νεκρός μέσα στο σπίτι του

Σε υπόθεση ανθρωποκτονίας καταλήγουν οι αρχές για τον θάνατο του 53χρονου στα Χανιά / neakriti

Έγκλημα στα Χανιά

Κρήτη: «Η πόρτα του σπιτιού του ήταν επί μία ημέρα ανοιχτή» 

Η μαρτυρία του ανθρώπου που τον βρήκε νεκρό συγκλονίζει. Όπως είπε στο τοπικό μέσο, γείτονες του θύματος έβλεπαν όλη τη μέρα ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού του, όμως πίστευαν ότι την είχε αφήσει ανοιχτή για να μπαίνει το σκυλάκι του. Εκείνοι τον ενημέρωσαν ότι μάλλον κάτι δεν πάει καλά:

«Το βράδυ που γυρνούσα είδα δύο γείτονες, οι οποίοι με φώναξαν και μου είπαν ότι είναι από το πρωί η πόρτα ανοιχτή. Επειδή γνώριζα το άτομο, μπήκα, έκανα δυο βήματα και φώναξα το όνομα του. Δε μου απαντούσε. Το σπίτι ήταν τελείως ακατάστατο. Κάτι υποψιάστηκα και η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάρω την αστυνομία τηλέφωνο», υποστήριξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών και ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές. Ζούσε με προνοιακά επιδόματα και ,σύμφωνα με τους κατοίκους, δεν είχε ποτέ δημιουργήσει πρόβλημα στη γειτονιά.   

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κρήτη: Συγκινεί ο σκύλος του θύματος - Τον περιμένει έξω από το σπίτι 

Την ίδια ώρα, συγκίνηση έχει προκαλέσε ο σκύλος του θύματος. Σαν άλλος Χάτσικο περιμένει όλη μέρα τον ιδιοκτήτη του έξω από το σπίτι και δεν έχει φύγει λεπτό από το σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία, σύμφωνα με το cretapost.

Έγκλημα Κρήτη

Ο σκύλος του θύματος τον περιμένει έξω από το σπίτι σαν άλλος Χάτσικο / Φωτογραφίες creta24

Έγκλημα Χανιά Κρήτης

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top