Βασίλης Τόπαλος: Κλήθηκε για νέα κατάθεση ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου

Τι δήλωσε ο ίδιος στο Star   

Βασίλης Τόπαλος: Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star  

Στην υπόθεση θανάτου του πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star η Ασφάλεια κάλεσε εκ νέου για κατάθεση τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, όπως ανέφερε στο ρεπορτάζ της για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Κατερίνα Ρίστα. 

Βασίλης Τόπαλος: Με τρία άτομα και τον αδερφό του έκανε προπόνηση 

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στον Ταύρο που κατέρρευσε ο Βασίλης Τόπαλος, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, πέρασε την πόρτα της ασφάλειας.

Τι έγινε στην κατάθεση 

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να καταθέσει για δεύτερη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star στην πρώτη του κατάθεση περιέγραψε στην ασφάλεια πόσοι και ποιοι  αθλητές βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα μπαράζ καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες, αθλητές που ήταν μαζί με τον Βασίλη στο ρινγκ και έκαναν προπόνηση, αλλά και από πρόσωπα της οικογένειάς του.

Βασίλης Τόπαλος: Η αποκάλυψη Star για νέο στοιχείο από τον ιατροδικαστή   

Το ερώτημα που φέρεται να έθεσε σήμερα η Αασφάλεια στον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου είναι το τι προηγήθηκε πριν την κατάρρευση.

Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στο Star 

Μιλώντας στο Star, ο Νίκος Γιδάκος δήλωσε : 

«(Ο Βασίλης Τόπαλος)  Ήρθε στο γυμναστήριο 10 και κάτι, 10.30 ξεκινάει το γκρουπ, 11 παρά 20 ξεκινήσαμε το ζέσταμα. Στη συνέχεια ακολούθησε προπόνηση, η ίδια με όλο το γκρουπ,  αυτό σημαίνει ότι κάναμε κάποιες ασκήσεις ταχύτητας, στόχων, τακτικής, οι οποίες δεν είχαν επαφή καθόλου. Δεν υπάρχει υποσκληρίδιο αιμάτωμα σε πυγμάχους στη βιβλιογραφία και πάντα φοράγαμε συγκεκριμένα...Ο πατέρας του μας έφερνε ειδικά (κασκα - γαντια ) τα οποία είναι πιστοποιημένα από την παγκόσμια ομοσπονδία και ήθελε να φοράμε αυτά, στα οποία η γροθιά δεν κλείνει τελείως, έτσι ώστε να μην έχει μεγάλη πρόσκρουση και το υλικό απορροφητικότητας (είναι) μεγάλο...».

Βασίλης Τόπαλος: Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Νίκος Γιδάκος στο Star

Βασίλης Τόπαλος: Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Νίκος Γιδάκος στο Star 

Οι αστυνομικοί  ερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση και κρίνουν ως ιδιαιτέρως καθοριστικές τις καταθέσεις των αθλητών που βρίσκονταν στο γυμναστήριο, όμως το κλειδί θα είναι η ολοκληρωμένη ιατροδικαστική έκθεση όπως και οι τοξικολογικές.

Από αύριο Δευτέρα όμως και νέα πρόσωπα θα περάσουν την πόρτα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.  

«Όλοι οι συναθλητές εκείνης της ημέρας, όλοι λένε ότι ο αδικοχαμένος αθλητής ουδέποτε ήρθε σε επαφή με κάποιον άλλον αθλητή, πράγμα που επιβεβαιώνει και ο πατέρας» δήλωσε ο Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης, δικηγόρος του ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top