Βασίλης Τόπαλος: Θρήνος στo «τελευταίο αντίο» στον 16χρονο πυγμάχο

Σε κατάσταση σοκ συγγενείς και φίλοι

Θρήνος στην κηδεία του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου / Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Star

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον πρωταθλητή πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλο, που «έσβησε» στα 16 του μόλις χρόνια, μετά από τραυματισμό στο κεφάλι. Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Ασπρόπυργο βρίσκονται φίλοι και συγγενείς για να αποχαιρετίσουν τον 16χρονο μη μπορώντας να πιστέψουν πως ο νεαρός πρωταθλητής πυγμαχίας έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.

Βασίλης Τόπαλος: Σήμερα η κηδεία του 16χρονου πρωταθλητή της πυγμαχίας

Η κηδεία του Βασίλη Τόπαλου τελείται στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Ασπρόπυργο ενώ στη συνέχεια η οικογένεια, οι φίλοι και ο κόσμος του Ελληνικού Αθλητισμού θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον 16χρονο πρωταθλητή Ευρώπης στο Δημοτικό Κοιμητήριο Σχιστού.

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον πρωταθλητή πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλο

Πλήθος κόσμου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Ασπρόπυργο για τον 16χρονο πρωταθλητή πυγμαχίας / Ιntime

Κηδεία Βασίλη Τόπαλου

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον πρωταθλητή πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλο / Intime

Οι τραγικοί γονείς του Βασίλη Τόπαλου είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ. Παρόντες στο «τελευταίο αντίο» οι συναθλητές του, στα γαλανόλευκα, ντυμένοι με φόρμες της εθνικής μας ομάδας.

Σε κλίμα οδύνης το «τελευταίο αντίο» στον πρωταθλητή πυγμαχίας, Βασίλη Τόπαλο

Βασίλης Τόπαλος: Θρήνος στo «τελευταίο αντίο» στον 16χρονο πυγμάχο

Συντετριμμένος ο κόσμος της πυγμαχίας για τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Τόπαλου / Intime

Συγκινητικά ήταν τα λόγια του προέδρου της ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας: «αποχαιρετούμε σήμερα έναν μικρό ήρωα, που μια ζωή έδινε αγώνες, ένα παράδειγμα αθλητή», είπε.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στον Ασπρόπυργο έδωσε το «παρών» και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. «Είμαστε συγκλονισμένοι διότι έφυγε ένας εξαιρετικός αθλητής και πάνω από όλα ένας μοναδικός χαρακτήρας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ερευνώνται κι ελπίζουμε όλοι να παραδειγματιστούν με την περίπτωση του Βασίλη και να τηρούνται οι κανόνες με ευλάβεια σε όλους τους χώρους και σε όλα τα αθλήματα» δήλωσε ο κ. Αυγενάκης. 

 ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

 O υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης / Intime

Βασίλης Τόπαλος: Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση εντόπισε ο ιατροδικαστής

Βασίλης Τόπαλος: Πώς τραυματίστηκε ο αθλητής

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για την ακριβή αιτία του θανάτου του. Η αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου ζήτησε από τον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο την κατ' απόλυτη προτεραιότητα ολοκλήρωση της έρευνας για τα αίτια θανάτου του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου και την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών προς πάσα κατεύθυνση.

Β. Τόπαλος: Συγκλονίζει η γιαγιά του - Τι αποκάλυψε για τον τελευταίο αγώνα

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και τώρα αυτό που ερευνάται είναι πώς προήλθαν. Αναμένονται συμπληρωματικές εξετάσεις, οι οποίες θα οδηγήσουν τους ειδικούς σε συμπεράσματα, ενώ έχουν παραγγελθεί και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να βγουν μετά από κάποιες εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει και το ενδεχόμενο ο νεαρός αθλητής να έπαιρνε μέρος σε παράνομους αγώνες.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top