Κύκλωμα ναρκωτικών: Προφυλακίστηκαν δύο από τους συλληφθέντες

Έκαναν «ντελίβερι» ναρκωτικών σε μαγαζιά και σπίτια

Προφυλακίστηκαν οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες του κυκλώματος ναρκωτικών που έκανε «delivery» ναρκωτικά σε μαγαζιά και σπίτια των Νοτίων Προαστίων στην Αττική

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Star: «Δεν έχω σχέση, κάνουν το παν για τα λεφτά»

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απολογία διήρκεσε πέντε ώρες, ενώ ανάμεσα στους δύο κατηγορούμενους που προφυλακίζονται βρίσκεται κι ο 64χρονος φερόμενος ως ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος. 

Τους «έκαψαν» οι στίχοι και τα ρεφρέν

Οι στίχοι και τα ρεφραίν, τα συνθηματικά δηλαδή που χρησιμοποιούσαν στις συνομιλίες τους με τους πελάτες προκειμένου να κάνουν «delivery» κοκαΐνης και κάνναβης, τους «έκαψαν», όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η δημοσιογράφος Άννα Σταματιάδου, η οποία βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ναρκωτικά: Οι διάλογοι που «καίνε» τον γνωστό τραγουδιστή

Το σπίτι του 64χρονου «εγκεφάλου» στη Βάρη ήταν - σύμφωνα με το κατηγορητήριο - το ορμητήριο, καθώς από εκεί πραγματοποιούσαν τις διανομές ναρκωτικών «πριβέ»…σε μαγαζιά και σπίτια.

Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών - Εμπλέκεται γνωστός τραγουδιστής

Σημειώνεται ότι οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ στο κύκλωμα φέρεται να εμπλέκεται και η σύντροφος του 64χρονου αρχηγού, που δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στις Αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top