Εξαρθρώθηκε σπείρα ναρκωτικών - Εμπλέκεται γνωστός τραγουδιστής

«Εγκέφαλος» φέρεται να είναι ο κουμπάρος του καλλιτέχνη

Βίντεο από ΣΚΑΙ για την εξάρθρωση του κυκλώματος ναρκωτικών όπου «εγκέφαλος» φέρεται να ήταν κουμπάρος γνωστού τραγουδιστή 

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο «εγκέφαλος» φέρεται να ήταν κουμπάρος γνωστού τραγουδιστή, ο οποίος εμπλέκεται ως «πελάτης», σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Αλβανία: Διευθύντρια στην Υπηρεσία Πληροφοριών βρέθηκε με ναρκωτικά

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών έφτασαν στα ίχνη της σπείρας, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης κι ένας «πελάτης».

Πώς οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της σπείρας

Σημειώνεται ότι, το βράδυ της Τρίτης 27/12/2022, οι Αρχές πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση με έφοδο στις περιοχές Ελληνικό και Βάρη, όπου βρίσκεται το σπίτι του φερόμενου ως «εγκεφάλου» της σπείρας. Ο κουμπάρος του γνωστού τραγουδιστή φέρεται να έκρυβε στο σπίτι του ποσότητες κοκαΐνης που προμηθευόταν από μέλος της οργάνωσης και κατόπιν τις διακινούσε στην Αττική με το αυτοκίνητό του. 

Θεσσαλονίκη:Συνελήφθη 33χρονος - Έστησε «θερμοκήπιο» κάνναβης στο σπίτι του

Μάλιστα, η σύντροφος του «εγκεφάλου» φέρεται, επίσης, να διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην υπόθεση τόσο στην αποθήκευση όσο και στη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, καθώς φέρεται να αποθήκευε το εμπόρευμα και να διατηρούσε το δικό της «πελατολόγιο».

Γουατεμάλα: Κατασχέθηκαν 950 κιλά κοκαΐνης σε...μικρό αεροσκάφος

Η έφοδος της Αστυνομίας στο σπίτι του ανθρώπου που είχε ηγετικό ρόλο οδήγησε, το βράδυ της Τρίτης, σε τρεις συλλήψεις στην περιοχή της Βάρη, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμη ατόμου που φέρεται να ήταν «πελάτης», το πρωί της Τετάρτης, στην περιοχή της Ηλιούπολης. Μάλιστα, ο «πελάτης» ήταν σε στενή επαφή με τον εγκέφαλο και δραστηριοποιούνταν μαζί στην έκδοση και διανομή πλαστών ή ακάλυπτων επιταγών, σύμφωνα με τις πληροφορίες. 

Ο «τιμοκατάλογος» των ναρκωτικών

Τουλάχιστον 35 ευρώ έπρεπε να πληρώσουν όσοι ήθελαν να προμηθευτούν μισό γραμμάριο κοκαΐνης και 5 ευρώ για ένα γραμμάριο κάνναβης, με τα συνολικά κέρδη του κυκλώματος ναρκωτικών να ξεπερνούν τα 70.000 ευρώ. Πάντως, η σπείρα φέρεται να έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον 750 παράνομες συναλλαγές, ενώ υπολογίζεται ότι έχει διακινήσει περίπου 900 γραμμάρια κοκαΐνης και 500 γραμμάρια κάνναβης, σύμφωνα με την  ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωί δάσκαλος σε δημοτικό, το βράδυ έμπορος ναρκωτικών

Δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα σχηματίστηκε σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων και εννέα ακόμα εμπλεκόμενων ατόμων.

Πολυτεχνειούπολη: Είμαι Στον Κόσμο Των Ναρκωτικών Από Τα 15

Ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών έχουν οδηγηθεί οι συλληφθέντες και έχουν παραπεμφθεί στον Ανακριτή, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εντοπιστούν κι άλλα άτομα που εμπλέκονται στη σπείρα ναρκωτικών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top