Βιασμός Δράμα: Τι απαντάει η μητέρα για τον σύντροφό της

«Δε θα σταθώ στο πλευρό του συντρόφου μου»

Όσα είπε η μητέρα του 16χρονου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Δράμας η υπόθεση ενός 36χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε τον 16χρονο γιο της συντρόφου και ότι προσπάθησε να ασελγήσει σε έναν 16χρονο φίλο του.

Η μητέρα του 16χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συγκλονίζει η μαρτυρία της.

«Για το φίλο του γιου μου δεν ξέρω, δεν άκουσα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Αλλά για το παιδί μου ό,τι είναι να γίνει θα αναφερθεί στον ανακριτή αν χρειαστεί και στον εισαγγελέα. Εδώ και πόσες ημέρες φωνάζω λέγοντας ‘να μου πει την αλήθεια, το τι συμβαίνει’. Δεν μου είπε κάτι. Αν το έκανε υπάρχει δικαιοσύνη. Εμένα το παιδί δεν μου αναφέρθηκε σε κάτι τέτοιο. Δεν μου είπε ‘ξέρεις κάτι μαμά; Ο κύριος αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά η πήγε να το κάνει. Ούτε μου είχε παραπονεθεί ποτέ, ούτε είχα δει κάποια συμπεριφορά άσχημη. Ούτε εγώ ούτε ο πατέρας του κατηγορούμενου, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι από τη δικιά μου την πλευρά» περιέγραψε η μητέρα.

Δράμα: «Κοιμήθηκαν τα παιδιά και τότε ασέλγησε στον γιο μου»

Στην ερώτηση αν έβαλε αυτή τον φίλο του γιου της να κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο με τον σύντροφό της, η μητέρα αρνήθηκε πως έκανε κάτι τέτοιο. 

«Απλώς εγώ είπα ότι εγώ με την μητέρα μου θα κοιμηθούμε στο ένα το δωμάτιο, ο πατέρας μου με τον γιο μου θα κοιμηθούν στο σαλόνι και μετά γυρνάει το παιδί της και λέει ‘εγώ με τον…(τον σύντροφό της)».

Στην ερώτηση αν θα σταθεί στο πλευρό του συντρόφου της, αρνήθηκε κατηγορηματικά. «Όχι βέβαια. Ούτε τον κατηγορώ, ότι ‘ναι το έκανε’, αλλά ούτε και θα σταθώ στο πλευρό του. Θα το αφήσω στα χέρια της δικαιοσύνης».

«Ένα χρόνο και κάτι ήμασταν μαζί. Μέναμε μαζί και πηγαίναμε και για γάμο» κατέληξε η μητέρα.

Γιαγιά 16χρονου: «Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα»

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε και η γιαγιά του παιδιού.

«Ο μικρός ήταν μία έτσι, μία αλλιώς. Δεν έλεγε τίποτα τόσο καιρό. Δεν μας πέρασε ποτέ από τον νου πως θα κάνει τέτοιο πράγμα. Σε καμία περίπτωση […] Εδώ μέσα που κοιμήθηκαν, ήμασταν όλη η οικογένεια. Δεν τους βάλαμε να είναι μόνο αυτοί εδώ πέρα, και να αφήσουμε τα παιδιά μόνα τους. 

δραμα γιαγια

«Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα. Ο μικρός δεν μας είπε ποτέ τίποτα. Τώρα όμως μας λέει ναι, πως το έκανε (ο 36χρονος). Δεν ξέρω γιατί δεν μας είχε μιλήσει τόσο καιρό» πρόσθεσε η γιαγιά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top