Καλαμάτα: Το ζευγάρι άφησε σημείωμα αυτοκτονίας - «Έχω θηλιά στον λαιμό»

Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στον θάνατο το ζευγάρι

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού στην Καλαμάτα, σύμφωνα με τις ενδείξεις / Βίντεο Alpha

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από τον θάνατο ζευγαριού, που όπως όλα δείχνουν, αυτοκτόνησε. Σε σημείωμα που φέρεται να άφησαν πριν πεθάνουν, εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Καλαμάτα: Νεκρό ζευγάρι σε νταμάρι - Εξετάζεται η διπλή αυτοκτονία

Ένα ζευγάρι στην Καλαμάτα εντοπίστηκε σήμερα νεκρό σε νταμάρι στα Λέικα. Θύματα της τραγωδίας ένας 70χρονος γνωστός εργολάβος της περιοχής και η 68χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν το  μεσημέρι σε λατομείο της περιοχής. Ο 70χρονος φέρεται να έπεσε από πολυ μεγάλο ύψος, ενώ η σορός της γυναίκας του εντοπίστηκε μερικά μέτρα μακριά, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Θάρρος.

Ένα ζευγάρι στην Καλαμάτα εντοπίστηκε νεκρό σε νταμάρι

Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε νταμάρι στα Λέικ / Φωτογραφίες Θάρρος

Αυτοκτονία ο θάνατος του ζευγαριού στην Καλαμάτα

Τις σορούς εντόπισε συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού / Φωτογραφία Θάρρος

νεκρό ζευγάρι στην Καλαμάτα

Τα ίχνη τους είχαν χαθεί τις τελευταίες ώρες, γεγονός που θορύβησε τους δικούς τους ανθρώπους. Μερικές ώρες μετά τους εντόπισε νεκρός συγγενείς τους, ο οποίος έφτασε στο σημείο μετά από μαρτυρίες κατοίκων που του είχαν υποδείξει πού τους είχαν δει τελευταία φορά.

Καλαμάτα: Άφησαν σημείωμα πριν αυτοκτονήσουν

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το ζευγάρι αυτοκτόνησε. Μάλιστα, όπως αναφέρει το messinialive, άφησαν ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και που τους οδήγησαν στον θάνατο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ενώ ο 70χρονος το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος. Φίλος του θύματος ανέφερε ότι ο εργολάβος του είχε εκμυστηρευτεί ότι αισθανόταν να έχει μια «θηλιά» στον λαιμό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top