Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη αστυνομικός για τους πυροβολισμούς στον 16χρονο

Ο ανήλικος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ο 16χρονος οδηγός, ο οποίος δεν πλήρωσε τη βενζίνη που έβαλε στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με το GRTimes.gr συνελήφθη ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το σημείο, όπου ο 16χρονος προσέκρουσε σε τοίχο

Ο 16χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι και δίνει μάχη για τη ζωή του - Eurokinissi

Ο ανήλικος Ρομά, χειρουργήθηκε στο κεφάλι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη 16χρονου που δεν πλήρωσε τη βενζίνη

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, ο ανήλικος πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηρίου γύρω στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα. Έβαλε καύσιμα κι έφυγε χωρίς να πληρώσει. 

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ειδοποίησε την αστυνομία. Περιπολικό της άμεση δράσης εντόπισε τον όχημα στη Συμμαχική Οδό και μετά από καταδίωξη ο οδηγός επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό. Οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ για να τον σταματήσουν, ενώ ο 16χρονος προσέκρουσε σε τοίχο.

Να σημειωθεί, πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σημείο βρίσκεται κλούβα της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top