Κολωνός: Τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου «καίνε» τους παιδεραστές

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 12χρονη

Στην αγκαλιά της οικογένειάς της επέστρεψε η 12χρονη - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Απαντήσεις σχετικά με τις επαφές, που είχε ο Ηλίας Μίχος, ψάχνουν να βρουν οι αστυνομικοί για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι αρχές ακολουθούν τα ψηφιακά ίχνη του Μίχου και αυτά είναι που μπορεί να «κάψουν» τους παιδοβιαστές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News», τα νέα ευρήματα θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικά, καθώς αναμένεται να αποκαλύψουν τις επαφές του με άλλους παιδεραστές, ακόμα και εκτός Ελλάδας, αλλά και να ρίξουν «φως» σε ενδεχόμενη κακοποίηση άλλων παιδιών από τον 53χρονο.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση, οι ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας επικεντρώθηκαν στα ηλεκτρονικά μέσα που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος.

Ηλίας Μίχος: «Ό,τι κάναμε ήταν με τη συναίνεση της 12χρονης»

Ο ίδιος ήταν συχνός επισκέπτης του διαβόητου dark web, όπου υπάρχουν διάφορα σάιτ που χρησιμοποιούνται για την ανάρτηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά και για την επικοινωνία μεταξύ παιδεραστών.

Ο Ηλίας Μίχος ήταν συχνός επισκέπτης του διαβόητου dark web, όπου υπάρχουν διάφορα σάιτ που χρησιμοποιούνται για την ανάρτηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Αυτό που διερευνάται είναι αν ο Μίχος πουλούσε βίντεο και φωτογραφίες του 12χρονου παιδιού σε άλλους παιδεραστές στον παγκόσμιο διαδικτυακό ιστό. Άλλωστε, ότι το έκανε στο «ανοιχτό διαδίκτυο», είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο.

Κολωνός: Ψάχνουν το «σπίτι με ποδήλατα» που περιέγραψε η 12χρονη

Νέες αποκαλύψεις από τη 12χρονη για τα ραντεβού

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου αποκάλυψε πως το κοριτσάκι μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της.

Κολωνός: O Mίχος έδωσε εντολή να «αδειάσουν» το μαγαζί του

Πρόκειται για έναν άνδρα που βρέθηκε μαζί της κατόπιν εντολής του Μίχου, ο οποίος είναι φίλος του. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν μεταξύ αυτών των ανδρών που η 12χρονη είδε στις φωτογραφίες κατά την εξέταση της στην Ασφάλεια.

Όπως λέει η κα Ταραχοπούλου, το κοριτσάκι μέρα με τη μέρα θυμάται και άλλα από όσα βίωσε την περίοδο που ο Ηλίας Μίχος την εξέδιδε και ανακαλεί στη μνήμη του και άλλα πρόσωπα και γεγονότα, μετά το σοκ που υπέστη.

Κολωνός: Έφυγαν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η 12χρονη και τα αδέλφια της

Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε επίσης στη «Real News» ότι η 12χρονη είχε άλλο ένα τηλέφωνο που «έσπασε», το οποίο περιείχε στοιχεία για πρόσωπα που είτε συναντήθηκε, είτε συνομίλησε μαζί τους.

Τη συγκεκριμένη συσκευή παρέδωσαν στην Ασφάλεια, αλλά η απάντηση που πήραν – σύμφωνα πάντα με τη δικηγόρο – ήταν πως δεν μπορούν να ανακτήσουν τα στοιχεία.

Κολωνός: Ποιος είναι ο «Γιώργος» που κατονόμασε ο Μίχος

Όπως τονίζει, το κοριτσάκι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και «βασανίζεται από εφιάλτες, αϋπνίες και κλαίει συνεχώς, ζητώντας τη μητέρα του».

«Όπως κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί ώστε να του δοθεί η δυνατότητα της διδασκαλίας κατ΄οίκον. Όλοι, νομίζω, μπορούν να αντιληφθούν ότι αυτό το κορίτσι αδυνατεί στην παρούσα φάση να πάει σχολείο», σημειώνει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top