Τροχαίο Θεσσαλονίκη: «Την εγκατάλειψα γιατί υπήρχε κόσμος να τη βοηθήσει»

Προκλητικός ο 26χρονος που παρέσυρε κι εγκατέλειψε τη φοιτήτρια

Προκλητικός εμφανίστηκε ο 26χρονος, ο οποίος παρέσυρε κι εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη μια 21χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης. 

Μιλώντας στο Live News ισχυρίστηκε ότι εγκατέλειψε την άτυχη κοπέλα γιατί είδε ότι είχε κόσμο και θα τη βοηθούσαν, αλλά και γιατί φοβήθηκε. 

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα διώκεται ο 26χρονος

«Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν», είπε.

H 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Ο 26χρονος οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε την φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε ότι έφυγε γιατί υπήρχε κόσμος να τη βοηθήσει

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα. 

Επίσης δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα και στο παρελθόν είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών. 

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε την 21χρονη

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε το πρωί της Πέμπτης στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και υποστήριξε ότι φοβήθηκε γιατί είχε ποινικό μητρώο και δεν είχε νόμιμα έγγραφα. Πρόσθεσε επίσης ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες. 

Στο Mega, υποστήριξε πως η άτυχη κοπέλα πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο, και αρνήθηκε ότι έκανε όπισθεν και την ξαναπάτησε. 

φοιτήτρια Θεσσαλονίκη

Η 21χρονη φοιτήτρια συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη

«Δεν έτρεχα, αλλά έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Δεν έκανα αναστροφή, έβαλα όπισθεν και έφυγα γιατί φοβήθηκα. Δεν ήταν αναστροφή, πατάω φρένα, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί» , είπε.

Θεσσαλονίκη τροχαίο: Συνελήφθη 19χρονη για την παράσυρση της φοιτήτριας

Μαζί με τον 26χρονο συνελήφθη και μια 19χρονη, η οποία ήταν συνοδηγός και κατηγορείται για συνέργεια σε επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και για εγκατάλειψη τροχαίου. 

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: «Θέλει να μιλήσει με τους γονείς της κοπέλας»

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του 26χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος δήλωσε πως η 21χρονη προσπάθησε να περάσει από σημείο, όπου δεν υπήρχε διάβαση πεζών. Πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο, ο 26χρονος έκανε ελιγμό για να την αποφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που παρέσυρε την 21χρονη

Ο δικηγόρος μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο 26χρονος οδηγός θα ήθελε να μιλήσει με τους γονείς της άτυχης φοιτήτριας καθώς «είναι συντετριμμένος από το δυσάρεστο γεγονός. Έχει συναίσθηση αυτής της δυσάρεστης κατάστασης που προκλήθηκε».

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η μητέρα της Έμμας - «Η κατάσταση είναι τραγική»

Η 21χρονη φοιτήτρια συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top