Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα διώκεται ο 26χρονος - «Γιατί την εγκατέλειψα»

Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια

Κακουργηματική δίωξη στον 26χρονο οδηγό που παρέσυρε τη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη - Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR 

Κακουργηματική δίωξη απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 26χρονου οδηγού που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της «Καμάρας». Για κακούργημα διώκεται και η 19χρονη συνεπιβάτιδά του που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο οδηγός που εγκατέλειψε την 21χρονη

Όπως έγινε γνωστό, ο αλβανικής καταγωγής οδηγός κατηγορείται -σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας- για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 19χρονη από την πλευρά της αντιμετωπίζει το κακούργημα της συνέργειας σε επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη και της συνέργειας σε εγκατάλειψη τροχαίου.

Ο 26χρονος παρουσιάστηκε το πρωί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπου, συνοδευόμενος από δικηγόρο, κατέθεσε για το περιστατικό.

Κατά πληροφορίες, φέρεται να είπε ότι εγκατέλειψε το σημείο της παράσυρσης επειδή φοβήθηκε καθώς δε διαθέτει άδεια παραμονής στη χώρα μας.

Τροχαίο Θεσσαλονίκη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 21χρονη φοιτήτρια

«Ήταν λάθος μου το μετάνιωσα» φέρεται να κατέθεσε, προσθέτοντας ότι δεν είδε την 21χρονη και πως φρέναρε κάνοντας ελιγμό για να την αποφύγει.

Όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός δε διαθέτει άδεια παραμονής και γι αυτό αποφασίστηκε να κρατηθεί, ενώ αναμένεται να κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του από τον ανακριτή εφόσον το κρίνει αναγκαίο. Την ίδια ώρα, η 19χρονη πήρε προθεσμία από τον ανακριτή και κρατείται μέχρι να απολογηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top