Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών - 50 χρόνια «Πόρτα Ανοιχτή»

Με συγκίνηση παρέλαβε το βραβείο της η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Μια πόρτα ανοιχτή στη ζωή και την ένταξη στην κοινωνία για ανθρώπους με κινητική αναπηρία, κρατά η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών.  Σε μια συγκινητική εκδήλωση γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυση της.   

Πριν από 50 χρόνια, μια ομάδα γονέων άνοιξε μια πόρτα φροντίδας στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, αλλά και στην αναγνώριση των δυνατοτήτων και των δικαιωμάτων τους.

Η εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας, γιόρτασε τον μισό αιώνα από την ίδρυσή της, σε μια συγκινητική εκδήλωση.

«Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια αποφασιστικότητα, έμπνευση και πίστη στις αρχές σας τις προσπάθειες να ανοίξετε καινούριους δρόμους και να επεκτείνετε τους ορίζοντες κάθε παιδιού, νέου, ή ενήλικα που προσφεύγει σ’ εσάς», δήλωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μέλη, υποστηρικτές και φίλοι της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, τιμήθηκαν για τη έμπρακτη βοήθεια και τη στήριξη στο έργο της. Με ταπεινότητα και μεγάλη συγκίνηση παρέλαβε το βραβείο της, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, επισημαίνοντας ότι οι πρωταγωνιστές είναι οι άνθρωποι που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη και παραδίδουν μαθήματα ζωής.

«Θα είμαι πάντα κοντά σας και θα προσφέρω στα παιδιά», δήλωσε η κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Στην εκδήλωση, παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, εκπρόσωποι φορέων, ιδρυμάτων  και επιχειρήσεων. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top