Ζωγράφου: «Οι γονείς γνωρίζουν ποιος άρπαξε τη 15χρονη»

«Είναι πάνω από 40 χρονών»

Όσα είπε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφάνιση της 15χρονης

Ανησυχία εξακολουθεί να προκαλεί η εξαφάνιση της 15χρονης στου Ζωγράφου. Το Star.gr και ο Ανέστης Συμεωνίδης επικοινώνησαν με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλο και ανέφερε πως το κορίτσι γνώριζε τον άνθρωπο που φέρεται να την άρπαξε ο οποίος είναι πάνω από 40 ετών.

«Από τις λίγες φορές, ζήτημα αν είναι δεύτερη φορά που έχουμε αρπαγή ανηλίκου από ενήλικο άτομο. Η κοπέλα λοιπόν εξαφανίστηκε στις 18 Νοεμβρίου από την περιοχή του Ζωγράφου σε ηλικία 15 χρονών και θα πρέπει να πούμε ότι οι γονείς γνωρίζουν ποιος την πήρε γιατί είναι αρπαγή ανηλίκου. Είτε με τη θέλησή της είτε χωρίς τη θέλησή της, γιατί καμιά φορά μπορεί να πάει κάποιο παιδί με τη θέλησή του αλλά η θέλησή του είναι σχετική, μήπως κάποιος έχει υποβάλλει ένα παιδί να ακολουθεί έναν μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Είναι πάνω από 40 χρονών (αυτός που φέρεται να άρπαξε την ανήλικη). Άρα λοιπόν αυτή τη στιγμή μιλάμε για μία κατάσταση η οποία είναι αρρωστημένη και οι γονείς έκαναν μήνυση προκειμένου να γυρίσει πίσω το παιδί γιατί δεν είναι φυσιολογικό ένα 15χρονο παιδί να ζει με αυτόν,» περιέγραψε ο κ. Γιαννόπουλος.

«Δε γνωρίζουμε τις συνθήκες αλλά είναι εύκολο ένα παιδί που θέλει να πάει με τη θέληση του. Το τονίζω και πάλι όμως μερικές φορές η θέληση μιας ανήλικης υποβάλλεται από κάποιον ο οποίος έχει την εξουσία με διάφορους τρόπους πάνω σε ένα παιδί,» πρόσθεσε.

«Τον γνώριζε η ανήλικη και οι γονείς τον γνωρίζουν και για αυτό τον λόγο υπέβαλλαν μήνυση» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Στις 18/11/2022, πρωινές ώρες, απήχθη από ενήλικο άρρεν άτομο, από την περιοχή Ζωγράφου Αττικής, η 15χρονη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 20/11/2022 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, η οποία έχει προβεί σε μήνυση αρπαγής της. 

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων της, αποσκοπεί στη συνδρομή όλων μας στον έγκαιρο εντοπισμό της, προκειμένου να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένεια της.  

Η 15χρονη έχει ύψος 1.60 μ., είναι 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι, μαύρη ζακέτα «Nike» και αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μαύρο σακίδιο πλάτης «Polo»  . 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top