Πετράλωνα: «Υπάρχει φωτογραφία με τη μάνα να φιλά στο στόμα την κόρη μου»

Συγκλονίζει η νονά της 22χρονης - Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ το κορίτσι

Η νονά της 22χρονης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές για την οικογένεια στα Πετράλωνα / Αλήθειες με τη Ζήνα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση των Πετραλώνων έκανε η νονά της 22χρονης και κουμπάρα του ζευγαριού που κατηγορείται από τα παιδιά τους για βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση και συγκάλυση, από την πλευρά της μητέρας. «Είδα πρόσφατα φωτογραφία με τη μητέρα των παιδιών να φιλά στο στόμα την ανήλικη κόρη μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι πιστεύει τις καταγγελίες των παιδιών.

Πετράλωνα: Στη ΓΑΔΑ η 22χρονη - Καταθέτει για τη μήνυση στη μητέρα της

Νέα στοιχεία για την υπόθεση των Πετραλώνων έφερε στο «φως» η νονά της 22χρονης στα Πετράλωνα. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Μαρία Παναγοπούλου έδωσε νέες  λεπτομέρειες για τη ζωή της οικογένειας, ενώ αποκάλυψε ότι πρόσφατα έπεσε στα χέρια της μια φωτογραφία με τη μητέρα των παιδιών να φιλά στο στόμα την τρίχρονη τότε κόρη της: 

Μου έδειξαν τα παιδιά (22χρονη και 17χρονος) κάποιες περίεργες φωτογραφίες. Μάλιστα, εκ των υστέρων, μου έδειξαν μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η μητέρα τους να φιλά στο στόμα την κόρη μου που τότε ήταν 2,5-3 ετών.

«Ίσως τη φωτογραφία την τράβηξε ο πατέρας των παιδιών, δεν το αποκλείω», είπε συγκλονισμένη και πρόσθεσε: «Με έχει πληγώσει αυτό το πράγμα, καταστρέψαν τα παιδιά τους».

Πετράλωνα: Ο πατέρας των παιδιών μιλά πρώτη φορά για όσα τον κατηγορούν

Πετράλωνα - νονά 22χρονης

Πετράλωνα: «Πιθανώς ο άνδρας της να της έδινε χρήματα για να την εξαγοράσει»

Η σχέση της νονάς με τη μητέρα των παιδιών από τα Πετράλωνα δεν ήταν μόνο η κουμπαριά. Όπως είπε, την είχε προσλάβει όταν είχε γεννήσει για να προσέχει την κόρη της, καθώς ήταν βρεφονηπιοκόμος. 

Όπως εξήγησε, φαινόταν μια πολύ ευγενική και καλοσυνάτη κοπέλα και όταν έμεινε έγκυος δέχθηκε να βαπτίσει την κόρη της. Όλα τα χρόνια δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή της, καθώς φαινόταν μια φυσιολογική οικογένεια. «Τελικά έδινε μια ψεύτικη εικόνα για όλα αυτά».

Όταν μετά από χρόνια έγιναν οι καταγγελίες από τα δύο αδέλφια, έπεσε από τα σύννεφα. «Δεν γίνεται να μην ήξερε η μητέρα. Ίσως ο άνδρας της προσπαθούσε να την εξαγοράσει για να μη μιλήσει», υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στη σχέση της σήμερα με τα παιδιά, υποστήριξε ότι μίλησε και με τους δύο, ενώ συνάντησε και τον συγγραφέα στη γνωστή καφετέρια. Ισχυρίστηκε, δε, ότι δεν πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος άνδρας «κατεύθυνε» τον 17χρονο να προβεί στις αποκαλύψεις και ότι πιστεύει τα παιδιά. «Όλα αυτά που περιγράφουν δε γίνεται να τα λένε χωρίς να ζήσουν, ήταν μικρά παιδιά. Εγώ τα στηρίζω», επεσήμανε.

Πετράλωνα: Τι κατέθεσε η 22χρονη στη ΓΑΔΑ

Μαραθώνια ήταν η κατάθεση της 22χρονης στη ΓΑΔΑ την Τετάρτη για τη μήνυση που κατέθεσε μαζί με τον 17χρονο αδελφός της και τον συγγραφέα κατά της μητέρας της, κατηγορώντας τη για συγκάλυψη των βασανιστήριων που φέρονται να υπέστησαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή, η κοπέλα επί πεντέμιση ώρες περιέγραφε στους αστυνομικούς όλα όσα έζησε επί έξι χρόνια στο σπίτι της. Το κορίτσι φέρεται να υποστήριξε ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα και άλλα άτομα. Για τη μητέρα της είπε ότι είχε μια ψεύτικη συμπεριφορά, κατηγορώντας τη ότι γνώριζε και έλεγε ψέματα σε όλους, αποκρύπτοντας την αλήθεια.

Ακόμα, έδωσε λεπτομερείς περιγραφές με ημερομηνίες για περιστατικά που αφορούσαν τόσο την ίδια, όσο και τα άλλα δύο μικρότερα αδέλφια της, ενώ έδωσε μεγάλη έμφαση σε κάποιες φωτογραφίες που αποτύπωναν «ιδιαίτερες στιγμές» των παιδιών, τις οποίες κατήγγειλε ότι τραβούσε η μητέρα.

Τέλος, υποστήριξε ότι ο πατέρας της, ενώ ήταν ανήλικη, την πήγαινε στο σπίτι φιλικού ζευγαριού. Η μητέρα της, όπως είπε, γνώριζε και τους επέτρεπε να πηγαίνουν στο δικό τους.

Από την πλευρά της, η μητέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αναρωτιέται πώς όλα αυτά τα χρόνια ήταν στο πλευρό της και τώρα την κατηγορεί για όλα αυτά, ενώ υποστηρίζει πως πιστεύει ότι στάθηκε καλή μάνα όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά της.

Όσα κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η 22χρονη / Αλήθειες με τη Ζήνα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top