Πύργος: «Με νάρκωναν και με βίαζαν σε σπίτια κι αυτοκίνητα»

Η εξομολόγηση της 29χρονης ΑμεΑ που βιάστηκε από 12 άνδρες κι έμεινε έγκυος

Ο πρωθυπουργός παρουσίασε το εθνικό σχέδιο για τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων - Βουλή

Σοκ προκαλεί η εξομολόγηση της 29χρονης κοπέλας, η οποία βιάστηκε από 12 άνδρες και έμεινε έγκυος στον Πύργο Ηλείας. 

Όπως λέει η ίδια στην εφημερίδα «Πατρίς», επί δύο χρόνια βίωνε έναν εφιάλτη, καθώς είχε παραδοθεί στις άρρωστες ορέξεις ομάδας ανδρών. 

Πύργος: 29χρονη ΑμεΑ βιάστηκε από 12 άνδρες κι έμεινε έγκυος

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν… Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δε τους ήξερα καθόλου», είπε η 29χρονη, η οποία είναι άτομο με αναπηρίες. 

Αποκάλυψε μάλιστα ότι της έδιναν χάπια για να μην μπορεί να αντιστέκεται στις αρρωστημένες ορέξεις τους. 

Αγρίνιο: Οι δύο ζωγραφιές του 4χρονου που σόκαραν τους γονείς του

«Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους. Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου» είπε με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα.

Πύργος: «Μου πήραν το παιδί μου»

Η 29χρονη μετά από τους βιασμούς της έμεινε έγκυος κι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο όμως πήραν οι κοινωνικές υπηρεσίες. 

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 63χρονος που ασέλγησε σε αγοράκια 7 και 8 ετών

«Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δεν το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δε μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι», είπε.

Πύργος: Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης της 29χρονης

Γι’ αυτήν η ζωή στο χωριό της είναι ανυπόφορη και αυτό που θέλει είναι μια δουλειά για να μπορέσει να έχει μια καλύτερη ζωή. 

«Θέλω να φύγω, δεν αντέχω άλλο το χωριό. Ζητάω μια καλύτερα ζωή και μια δουλειά. Θέλω να τελειώσω το σχολείο, να πάρω το απολυτήριο και να φύγω», είπε. 

Ασέλγεια 14χρονης: «Πίνω για να ξεχάσω αυτά που μου κάνει ο πατέρας μου»

Οι συνθήκες που ζει η ίδια με τα αδέλφια και τον πατέρα της είναι άθλιες, σε μια αποθήκη που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, γιατί το δικό τους σπίτι καταστράφηκε. 

Από τον πρόεδρο έγιναν όλες οι ενέργειες προκειμένου να βρεθεί ένα λυόμενο για να μπορέσουν να ζήσουν με μια κάποια αξιοπρέπεια το υπόλοιπο της ζωής τους. 

«Στο χωριό με έβριζαν, δε με χώνευαν με τίποτα. Με βοηθούσε ο πρόεδρος. Το σπίτι μας ήταν παλιό όταν έβρεχε έσταζε μέσα, το γκρέμισαν. Μας έφεραν ένα λυόμενο αλλά θέλει δουλειά για να φτιαχτεί», είπε.

Η μητέρα της 29χρονης κοπέλας, εγκατέλειψε την οικογενειακή της εστία αφήνοντας πίσω τον άνδρα της και τα παιδιά της να ζουν σε τραγικές συνθήκες διαβίωσης.

Από τα εννιά αδέλφια, κάποια βρήκαν τον τρόπο και τη δύναμη να ξεφύγουν, όμως ο πατέρας μαζί με τα δύο αγόρια και την κοπέλα που αναφέραμε έμειναν πίσω αντιμετωπίζοντας όλοι τους, νοητικά προβλήματα αλλά και αδυναμία να εξασφαλίσουν έστω τα βασικά για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Σε ό,τι αφορά στο αν έχει καταγγελθεί ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση, η εφημερίδα επικαλείται αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες, δεν έγινε καμία επίσημη καταγγελία ή μηνυτήρια αναφορά ώστε να διερευνηθεί η υπόθεση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top