ΑΧΕΠΑ: Παρέμβαση εισαγγελέα για καταγγελία περί επαναχρησιμοποίησης υλικών

Τι καταγγέλλουν εργαζόμενοι του νοσοκομείου

ΑΧΕΠΑ: Παρέμβαση Εισαγγελέα Για Επαναχρησιμοποιημένα Υλικά

Απίστευτη καταγγελία για το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Μέλη του Σωματείου Εργαζομένων καταγγέλλουν ότι επαναχρησιμοποιούνται χειρουργικά υλικά.

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε καταγγελία περί «επαναχρησιμοποίησης υλικών μίας χρήσης σε χειρουργεία» στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. 

Καταγγελία για επαναχρησιμοποίηση χειρουργικών υλικών στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Στην καταγγελία που είδε τις τελευταίες μέρες το «φως» της δημοσιότητας προέβησαν μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ.

Με βάση δημοσιεύματα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί αρχικά η βασιμότητα της καταγγελίας. 

Εφόσον διαπιστωθεί η βασιμότητα θα διερευνηθούν εν συνεχεία τα αδικήματα της έκθεσης κατά συρροή, της παραβίασης καθήκοντος και της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών, κατ' εξακολούθηση.

Την έρευνα θα κληθεί να διενεργήσει η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ.. Στο πλαίσιο αυτό, θα κληθούν να καταθέσουν αρχικά οι καταγγέλλοντες - εργαζόμενοι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top